Like
Volg
Vrienden van 3dhype:

Baby kamer

baby kamer 9 jaar geleden geplaatst 2015. 0 Likes 4074 Views  Reacties
 Deel
 Pin
 Tweet
 Deel
 Reacties
3ddy
Leuk gedaan. Toch mis ik hier hetzelfde als de keuken (camerahoek, hoogte en kanteling). Ook wat levendigheid, strooi wat speelgoed op de grond, nog wat extra knuffels van deze tijd (Woezel en Pip ofzo). Het "stro" in de box was waarschijnlijk bedoeld om een donzige ondergrond te doen lijken. Maar baby's kunnen daar in stikken, dus kies liefst iets vlaks. Een grote doek verdeeld in kleine kussentjes bijvoorbeeld. Maar ja, dat is een kwestie van smaak natuurlijk.
Een kleding kast en een commode en een plankje voor wat flesjes (zwitsal natuurlijk).

De hangunit mag misschien wel ietsm eer aandacht, het is qua contrast een enorme aandachtstrekker, maar met de zonnestralen probeer je de kijker naar de box te laten kijken. Maar hier wel een keuze in om je plaat beter leesbaar te maken.

De zonnestralen zijn leuk gedaan trouwens. Gordijnen zijn ook erg overtuigend.

Buiten is meestal extreem wit, in plaats van nu dat je bomen kunt zien. Door de sluitertijd van de camera die het normaal nodig heeft moet het diafragma langer openstaan, waardoor het raam overbelicht wordt en de kamer gevuld kan worden met licht.

Ook bij de keuken en bij deze is het misschien een idee om Depth of Field aan toe te voegen. Hier beperk je de kijken tot een paar objecten in de kamer.
 9 jaar geleden
Frans
Puur uit praktisch oogpunt, ook hier:

de losse doek op de vloer is natuurlijk uit den boze. Je loopt met jouw kind op de arm waar alle aandacht naar uit gaat en ligt binnen de kortste keren op de vloer geparkeerd met of zonder gebroken nek. Of je laat jouw kind los uit een reflex om jezelf overeind te houden.

Vult de tekening aardig op maar is een moordwapen, dus niet doen.

Hang boven het bed een mobiel. Geeft meer kleur aan de plaat en de baby iets meer om naar te kijken dan alleen die lamp.
 9 jaar geleden
Droom_Visusalisaties
Beste Frans en Edwin,

Dank voor de feedback, het zoeken naar het juiste standpunt, juiste hoek blijft lastig.
 9 jaar geleden
3ddy
Op zich was er niet al te veel kritiek op je rendering. Maar misschien een mooie aanvulling in je boekenkast (ik vond hem zelf zeer de moeite waard)
http://thirdseventh-book.com/
Alex Roman heeft een boek geschreven met hoe hij dingen bekijkt en uitvoert. Misschien heb je het boek al, maar misschien ook niet. Nog even wachten tot er een nieuwe uitgifte komt.
 9 jaar geleden
 Reageer
Meer van  Droom_Visusalisaties
Sneltoetsen
Vorige
Volgende
Sluiten
esc