Like
Volg
Vrienden van 3dhype:

Bottle Destruction

Eigen projectje, gemaakt met:
Maya - Model
Houdini - Dynamics & fracture
Realflow - Water/liquid
Maya(Vray) - Render
Nuke - compositing
8 jaar geleden geplaatst 2016. 0 Likes 4069 Views  Reacties
 Deel
 Pin
 Tweet
 Deel
 Reacties
3ddy
Ik mis alleen de kogel 😊 Verder zijn de dynamics leuk om te zien, maar de belichting mag wel wat interessanter. Ook met de enorme rij aan software die je gebruikt, verwachte ik ietsje meer. Het glas snijdt in de ondergrond en valt "raar". Ook de kleine splinters mis ik een beetje, of het moet veiligheidsglas zijn natuurlijk 😉

Als je in de omgeving een interessante hdri had gebruikt, had je het glas in de eerste paar frames wat beter uit laten komen. Maar aangezien dit een test is, ga vooral door met testen 😊 Nice!
 8 jaar geleden
Vincentsh
Bedankt voor je reactie en feedback 😊!

Ook de tip van de hdri zal ik eens proberen, vond het zelf de eerste paar frame's ook vrij saaie belichting maar wist niet goed hoe ik dit kon oplossen. Ook heb ik nagedacht om soort van particles/smoke te maken bij de 'collision' waardoor het inderdaad niet veiligheidglas lijkt haha.

Enorme lijst aan software komt een beetje omdat ik bijvoorbeeld houdini fijner vind voor dynamics ipv. maya :P. ook vind ik liquid in realflow weer fijner dan houdini, echter probeer ik het wel te beperken bij minder software aangezien dit later bij een bedrijf vrij 'kostbaar' is al die software.

nogmaals bedankt voor je reactie 😄!

 8 jaar geleden
 Reageer
Meer van  Vincentsh
Sneltoetsen
Vorige
Volgende
Sluiten
esc