versie: 1.087 - sinds 2001

Morecores Render Service

http://www.morecores.com

Morecores Render Service is ontstaan vanuit de gedachte dat het wachten op een render vaak een (te) grote rol speelt in het halen van je deadline. Jouw klant verwacht een kwaliteitsproduct en uiteraard wil jij het op tijd bij de klant hebben.
Vanuit de eigen ervaring met renderen, begonnen met een grote stapel hardware, kwamen we al snel tot de conclusie dat schaalbaarheid haalbaarheid betekent. Op zoek naar oplossingen voor deze schaalbaarheid kwamen wij verschillende ingewikkelde prijsmodellen en beperkte beschikbaarheid tegen. Dat moet anders kunnen.

Wij werken met 1 tarief en directe dedicated rendernodes voor jouw render project. Onze nodes bestaan uit 8,16,36,72 core tot 144 core machines. Geheugen tot 960 gb per node (144core)

Schaalbaar
Om de render tijd te verkorten voor jouw project kunnen wij het aantal render nodes direct opschalen naar 100-tallen zodat jouw frames tegelijk gerenderd worden. Al onze nodes zijn dedicated aan de gebruiker, je hoeft dus niet te wachten tot iemand voor jou klaar is.

Betaalbaar
Geen prioriteit tarieven, wachtrijen of andere ingewikkelde constructies. Bij Morecores hebben we 1 tarief waar we dedicated render nodes voor leveren.
Je bepaalt zelf hoeveel nodes je wilt inzetten, en hoe lang. Wij rekenen nodes per uur af,
1 tarief waarbij jij zelf bepaalt hoe snel je je render job klaar wilt hebben. Je hebt bij ons direct contact met een van de operators die jouw render job monitort.

Render
Momenteel ondersteunen wij :

Cinema 4d R16 R17 R18 R19
 • Arnold render
 • Standard
 • Physical
 • CVVRCAM
 • HDRI Studio Rig
 • Maxwell Render


Blender 2.79
 • Cycles
 • Blender Render


Autodesk Maya
 • Arnold
 • Standard render
 • Maxwell


Maxwell Render 4 Standalone

Custom Render solutions
Naast het bestaande aanbod van software en plugins bouwen wij ook custom render oplossingen op aanvraag. Heb jij een specifieke plugin, versie of software suite nodig, neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We bieden ook versioning aan, in het geval je een specifieke versie van een plugin of software suite nodig hebt.

Mocht je vragen of interesse hebben in onze Render Service, neem dan direct contact op:
+31627283174
support@morecores.com
http://www.morecores.com

Renderfarm
3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2018 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy