• Nieuws

HAFF 2018 afgelast

Categorie: Evenement
Geplaatst door 3ddy

Het bestuur van Stichting Holland Animation Film Festival (HAFF) heeft besloten om een nieuwe koers uit te zetten voor HAFF met een inhoudelijke, zakelijke en organisatorische vernieuwing. In verband hiermee vindt editie 2018 van het festival komende maart geen doorgang. Tot onze spijt betekent dit ook dat de HAFF 2018 competities niet doorgaan. Wij bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

Gerben Schermer heeft besloten een stap terug te doen en ruimte te geven aan een nieuwe leiding. Gerben blijft betrokken bij het festival tot 1 juni 2018. Aanleiding voor deze beslissing is verschil van inzicht tussen hem en het bestuur van Stichting HAFF over het te voeren beleid. Gerben heeft het HAFF meer dan 30 jaar geleid en ontwikkeld tot een vooraanstaand festival met een uitstekende internationale reputatie.

De eerste editie van het vernieuwde HAFF zal van 20 tot 24 maart 2019 plaatsvinden. Het bestuur heeft Peter Lindhout bereid gevonden om de transitie als interim-directeur te begeleiden.


BEKEKEN: 1423 REACTIES:0 DATUM: 16 JANUARI 2018
Studentenkorting NVX lidmaatschap
Categorie: Vereniging
Geplaatst door: 3ddy
NVX Awards en Materclass met VFX Sup Blade Runner 2049
Categorie: Evenement
Geplaatst door: 3ddy
SAVE THE DATE - The Short Weekend
Categorie: Workshop
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie

Reageren via 3dhype?

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy