versie: 1.087 - sinds 2001
  • Nieuws

NVX haalt Oscar winnaar Rob Legato naar Amsterdam

Categorie: Evenement
Geplaatst door 3ddy

Oscarwinnende visual effects supervisor Rob Legato komt eind juli naar Amsterdam om te vertellen over zijn werk aan talloze indrukwekkende Hollywoodproducties.

Met gepaste trots en groot enthousiasme kondigt de Nederlandse Vereniging van Visual Effects Professionals (NVX) het bezoek aan van 3-voudig Oscarwinnaar Rob Legato.

Legato heeft een legendarische status als VFX-supervisor voor regisseurs zoals James Cameron, Martin Scorsese, Robert Zemeckis, Ron Howard en vele andere grote namen uit Hollywood.

Op zijn CV prijken bekende titels zoals Jungle Book, Avatar, Titanic, The Wolf of Wall Street, Cast Away, Hugo en Apollo 13. Momenteel is Rob in productie op de aangekondigde life action verfilming van Disney’s The Lion King.

Het is de eerste keer dat Legato zijn vak komt toelichten in Nederland, maar insiders zouden al kennis gemaakt kunnen hebben met zijn passie voor het visual effects-vak via de levendige TED-talks die hij eerder gaf.

Op zondag 29 juli geeft Rob Legato een 2-uur durende presentatie in het Amsterdamse Pathé Tuschinski theater (zaal 2). De aanvang is 11:00. Kaarten zijn beperkt en verkrijgbaar via Eventbrite (€27,50).


BEKEKEN: 355 REACTIES:0 DATUM: 6 JULI 2018
Mediamonks gekocht voor 300 miljoen
Categorie: Bedrijven
Geplaatst door: 3ddy
RRR - Digital Comics op zijn best!
Categorie: Bedrijven
Geplaatst door: 3ddy
Werner ten Hoeve - van series naar Blockbusters
Categorie: Interview
Geplaatst door: 3ddy
3dhype AVG/GDPR
Categorie: Wet
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie

Reageren via 3dhype?

Aanmelden

Registreren
3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2018 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy