Account maken  Inloggen
3ddy
Autodesk 3D Studio Max / 9 jaar geleden
Prototype 3ds Max toekomst De ontwikkelaars belooft dat ze niet zomaar de interface omgaan gooien tot een compleet nieuw programma. Maar dit zijn ideeën die waarschijnlijk als brainstorm meegenomen worden in de verdere ontwikkeling van 3ds Max
 Like
Volg
 Reageer
3ddy
De hoofdgedachte is alles overzichtelijk te houden en de workflow te versnellen. Meerdere monitoren ondersteuning met viewports zal hierin ook meegenomen worden.
 9 jaar geleden
Pgabriel
Hmmmm waar lijkt dit ook alweer op?
 9 jaar geleden
3dhype
Sketchup te letterlijk genomen

Het zijn ideeën hè, dus niet dat het direct uitgevoerd wordt of dat het al gepland is om uit te voeren. Het is een soort van brainstormsessie.

Wat ik persoonlijk jammer vind is dat ze de ribbon nog steeds erin laten zitten. Het is te traag, onoverzichtelijk en te kleurrijk. Ze gaan waarschijnlijk de ribbon wel meer integreren in de interface, zodat het niet meer een lelijk eendje is. Ook de interface wordt meer dynamisch, waardoor ook eigen interfaces kunt opslaan, over meerdere monitoren. Ik zeg: Interessant!

[edit]En dan nóg met je testaccount reageren...[/edit]
 9 jaar geleden
Mastone
Ik heb de webinar ook gezien, ben zelf niet zo een fan vd bestaande en de geplande interface,maar aan de andere kant ik ben een Maya gebruiker en die zijn ook een beetje geschift .
Wat ik wel erg indrukwekkend vond waren de plannen voor de realtime rendering in de viewport
Een ander pluspunt vond ik dat autodesk contact zocht met de gebruikers en om hun mening vroeg en ik heb ook het idee dat ze er wat mee gaan doen, maar dat moet nog blijken natuurlijk
 9 jaar geleden
Thefirstfloor
Ik ben nog steeds blij dat ik overgestapt ben naar cinema4d ;)
 9 jaar geleden
3ddy
http://area.autodesk.com/blogs/ken/xbr_webinar_results

De link om de seminar te kunnen downloaden. Of kijk het gewoon hier
 9 jaar geleden