Vrienden van 3dhype:
 Like
Volg
Vrienden van 3dhype:

Anatomy for the Artist

De laatste 2 jaar heb ik elke dag met de trein naar school gereisd. Omdat ik niet graag tijd verspil, heb ik heel wat anatomieboeken gelezen onderweg. Hierbij, zoals je al zou kunnen verwachten, ontving ik heel wat vreemde blikken van mensen die ik niet kende. De afbeelding probeert te beschrijven hoe ik denk dat deze mensen mij zagen terwijl ik rustig in mijn Anatomie boeken zat te bladeren. 7 jaar geleden geplaatst 0 Likes 3883 Views 3 Reacties
 Deel
 Pin
 Tweet
 Deel
3 Reacties
Khitan
Knap gedaan hoor.. Mooie sfeervolle plaat. Al zit ik nu niet meer zo vaak in de trein maar begrijp precies wat je bedoelt . Heb je nog wat info over deze plaat....modelling software /renderer? etc... Enig kritiek van mij is dat sommige objecten beetje smooth aanvoelen. Hier en daar wat bumpmaps zou misschien de realism wat kunnen verhogen. Daarnaast is dat leren cape/jas wat stijfjes voor mij. Maar het blijft een leuke plaat om naar te kijken.
Like    0
 7 jaar geleden
Zenopelgrims
Hallo!

Uiteraard heb ik heel wat meer info over de afbeelding 😊. Modeling package is Maya, renderer is Arnold. Texturing is gedaan in Mari.

Over de bump maps.. Alle shaders hebben zeker en vast een bump map. Ik hou ze liever te subtiel dan te aanwezig.

Ben een grote fan van jouw werk, trouwens. Bedankt voor de feedback! 😊
Like    0
 7 jaar geleden
3ddy
Er is veel te zien en dat maakt deze plaat wel erg tof! Ook het idee er achter is tof! Een wat scherpere rimlight zou wel het karakter misschien wat meer diepte geven en zich van de achtergrond daardoor weten te brengen. Maar vooralsnog toppe plaat!
Like    0
 7 jaar geleden
3ddy
Mooi zeg! Je staat in 3D World van januari 2014
Like    0
 7 jaar geleden
 Reageer
Meer van  Zenopelgrims
Sneltoetsen
Vorige
Volgende
Sluiten
esc