Account maken  Inloggen

Mediamonkey

Portfolio Info Blog Likes (0) Volgt (0) Volgers (0)
 Bericht
Volg
 "preserve UV coordinates" in Maya Ha lui,

Ik ben bekend met zowel Max als Maya, en ik heb in Max geleerd hoe ik UVW unwrap. Een erg handige optie was om het vinkje "preserve uv's" aan te vinken en dan vrolijk de mesh aan te passen van je model zonder dat de texture mee vervormd. Is zoiets ook in Maya mogelijk? Lijkt me wel, maar kennelijk zoek ik in de reference op de verkeerde keywords.

Wie kan me hier bij helpen?

Groeten, Bart
 Like
 Reageer
 maya max Ik las op de site van het Minas Thirith project iets over het converteren van een Maya-scene naar max, maar dat dit wel met een plugin zou moeten. Nu heb ik heel Highend3D afgespeurd, maar niets in die trand kunnen vinden. Kan iemand me hier aan helpen?
 Like
 Reageer
 Like
 Reageer
 probleempje (bug?) in maya Hey lui,

Ik dacht, kom laat ik maya weer eens installeren.
Alles goed en wel en hup, meteen het perspectiveview fullscreen voor m'n neus. Dus ik ga ram een keer op de spatiebalk om daar de 4-view te gaan en een beetje te klungelen, wil ik terug naar de perspective view: NIETS! Alleen maar grijs, zelfs zonder grid. Zie daar, mijn probleem!

Ligt het nu aan m'n instellingen? Heb ik vreemde drivers? Moet ik iets instellen? Voorheen deed deze versie het prima (5.0). Heeft iemand dit al eerder meegemaakt? Ik heb 'm opnieuw geinstalleerd, maar hetzelfde probleem blijft de kop opsteken.

Gaarne uw hulp!
Mediamonkey
 Like
 Reageer
 Flash DemoCD Utwente Hey lui,

Ik ben afgelopen anderhalve week bezig geweest met het maken van een demo-cd in opdracht van de Universiteit Twente. Ze hebben daar een project lopen genaamd Teletop, een online leeromgeving voor VWO'ers in het eindexamen. Via het aanbieden van aanvullende eindexamen lesstof wil de UT de belangstellenden in hun database opnemen en zo hopelijk gerichter studies kunnen aanbieden en dus nieuwe studenten aantrekken.

Ik had er vorig jaar al gewerkt aan een aantal animaties , dus ik was er wel bekend mee. Nu moest ik dus een demonstratie/presentatie maken op zo'n 30 MB creditcard cdtje en dat BINNEN anderhalve week! Nou ja, met veel zwoegen is er toch iets heel leuks uitgekomen.

Ik wil jullie niet de hele cd laten zien (gaat flink wat downloadtijd kosten) maar alleen het gedeelte van de demo waarbij ik een professortje heb getekend en geanimeerd. Hij legt uit hoe je door de site kunt navigeren en welke voordelen het allemaal biedt.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden B-)
Ik zal vast waarschuwen: Er zit geen preloader bij, dus het kan even duren voor je wat in beeld ziet komen. En aangezien ik momenteel geen webserver meer heb staat 't op zo'n gratis dingetje met van die irritante pop-ups. Oh en klik NIET op die GAIN plugin. klote spam...

http://mediamonkey.virtualave.net/download/proffie.html
 Like
 Reageer
3ddy Publishing © 2020