versie: 1.087 - sinds 2001

Zwartlicht

http://www.zwartlicht.nl

Zwartlicht is toonaangevend in de creatie van overtuigende, prikkelende 3D visuals. Het verbeelden van mooie plannen en ideeën is ons vak. Een vak wat wij ruim 15 jaar uitoefenen en blijven ontwikkelen voor een breed palet aan opdrachtgevers. Bent u ontwikkelaar, stedenbouwkundige, architect, ontwerper, fabrikant, verkoper of werkt u bij de overheid en heeft u een mooi plan of idee wat gepresenteerd moet worden? Wij helpen u graag met de verbeelding ervan om vervolgens uw doel te bereiken! Onze visuals dragen geregeld met succes bij in het winnen van prijsvragen, vastgoed-, product- of gebiedspromotie, maar ook in de ondersteuning van uw ontwerpproces.

Om uw doel te bereiken adviseren wij graag in de toepassing en het effect van onze producten. Zwartlicht creëert in 3D en produceert stills, foto- en filminpassingen, animaties, videoproducties, virtuele maquettes en augmented reality. Van onze opdrachtgevers krijgen wij waardering voor het hoge niveau van onze visuals tegenover een aantrekkelijke prijsstelling en het waarmaken van onze deadlines en beloften.

Ons vak is constant in beweging door snelle technologische verandering. Dit is voor ons een gegeven en daarom vanzelfsprekend om te innoveren en de nieuwste technieken te verkennen en te gebruiken. Hierdoor beantwoorden wij niet alleen de vraag van onze opdrachtgever maar willen wij deze vraag ook graag creëren door te verbazen en de ogen te openen.

architectuur visualisatie,infrastructuur visualisatie, product visualisatie
3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2018 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy