thumbnail

Wacom Bamboo nieuwe productlijn

Door: Edwin van het Bolscher, 25 september 2009 Bamboo is de tegenwoordige Graphire voor Wacom, ook wel het instapmodel voor tekentablets. Bamboo heeft een nieuw uiterlijk gekregen en heeft 5 verschillende variaties meegekregen.
Bamboo (Pen en Touch) , Bamboo Pen, Bamboo Touch, Bamboo Fun en Bamboo Craft. Al lijken ze allemaal op elkaar, verschillen ze kwa prijs en functies.

Bamboo is de van de serie, samen met de Bamboo Fun en Craft die alleen een groter touchpad hebben. Bamboo (Pen en Touch) , Bamboo Fun en Bamboo Craft hebben en niet alleen Multi-touch mogelijkheid om met je vingers te navigeren maar ook nog de pen mogelijkheid. Bamboo heeft een wat goedkopere pen, Fun en Craft hebben de typische Wacom pen die we gewend zijn.

Multitouch is meer een Dualtouch waarop de 9 gestures zijn geprogrammeerd. Met 1 of 2 vingers is de touch functionaliteit te besturen. Opzich een leuke toevoeging op je Wacom, maar of dit echt functioneel is? De Bamboo (Pen en Touch) moet je ook niet zien als een professioneel input-device, maar als leuk voor thuis en voor de huis-tuin en keuken computeraar die iets meer wil doen op een leuke manier.

Huis tuin en keuken producten:
Bamboo (Pen en Touch) kost € 89,90
Bamboo Touch kost € 69,90
Bamboo Pen kost € 59,90

De wat semi-professionele producten:
Bamboo Fun S (waarschijnlijk de Bamboo Fun) € 99,90
Bamboo Fun M (waarschijnlijk de Bamboo Craft) € 199.90

Bamboo Craft komt niet voor op de nederlandse verkoopafdeling van Wacom. Bamboo Fun heeft op deze plek een S en een M variant, die respectievelijk Fun en Craft waarschijnlijk kunnen voorstellen.
6185 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Post Panic stopt

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

Hema Sieppie WhooHoo!

Interview met Bastiaan Koch, Industrial Light & Magic

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten