thumbnail

Kom naar Adobe User Group XL op 3 december!

Door: Edwin van het Bolscher, 26 oktober 2009 Adobe User Group XL: extra groot event voor creatieve professionals.

De Adobe User Group organiseert met Adobe Systems Benelux op 3 december het grootste gezamenlijke event van dit jaar: Adobe User Group XL. Dit evenement wordt georganiseerd voor creatieve professionals in Nederland. Bezoekers kunnen de gehele dag genieten van inspirerende sessies van internationale en nationale sprekers. Zo spreekt het Amerikaanse bureau OOOii over de futuristische interactieve omgevingen voor Minority Report en Star Trek. Daarnaast toont Karakter Concepts virtuele werelden en concepten voor klanten als EA games en Ubisoft, terwijl Champagne Valentine spreekt over het verleggen van grenzen van kunst op het internet voor bijvoorbeeld Diesel, T-Mobile en Tate Galley. Een breed en inspirerend event dat je absoluut niet mag missen!

Ook Nederlandse creatieve grootheden zullen vertegenwoordigd zijn, zoals Hanazuki en Ralph Hauwert. Het Adobe team van sprekers wordt aangevoerd door Jason Levine, Paul Burnet en Serge Jespers, die binnen hun werkterrein de laatste innovaties en ontwikkelingen zullen tonen.

Gevarieerd programma
Het centrale thema van het event is The sky is the limit, want ontwikkelingen gaan razendsnel: wat vroeger science fiction was, is nu al werkelijkheid geworden. Dit event biedt bezoekers de gelegenheid om creatief met hun vak bezig te zijn, inspiratie op te doen en sprekers en vakgenoten uit de creatieve branche te ontmoeten. Adobe User Group XL is een extra groot event, met een gevarieerd en goed gevuld programma - inclusief avondactiviteiten. Adobe zal sessies geven rond bestaande en nieuwe producten, technologieen en workflows. De Adobe User Group zal inspireren met internationale topsprekers en cases van prijswinnende bureaus. Ook kunnen bezoekers in-depth sessies en workshops volgen.

Daarnaast maakt de Adobe User Group tijdens het event de winnaars van twee onafhankelijke wedstrijden bekend, namelijk: het beste ontwerp voor het nieuwe logo van DutchCowboys en de beste wallpaper in samenwerking met Nalden.net. Verder laten geselecteerde testpiloten zien wat voor moois je met Wacom tekentablets kan maken.

Bestellen van tickets
Op de speciale Adobe User Group XL website vind je het laatste nieuws, worden steeds nieuwe sprekers bekend gemaakt en kun je tickets voor het evenement bestellen (tot 13 november met Early Bird korting): http://www.adobeusergroupxl.nl

Over de Adobe User Group
De Adobe User Group Nederland is een vereniging met rond de 2500 leden en richt zich op de creatieve professional. Deze snel groeiende community is een platform voor inspiratie, kennisuitwisseling en netwerken. Jaarlijks worden er 6 tot 8 regular meetings gehouden te Amsterdam. Lid worden is gratis.
6605 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Steeds meer bedrijven tegen AI

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Post Panic stopt

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten