Account maken  Inloggen

VFX 2009

Door: Edwin van het Bolscher, 28 oktober 2009 Op woensdag 21 Oktober organiseerden wij (Socrates) zoals wellicht bekend de VFX 2009 beurs. Het was ook dit jaar ,ondanks de crisis en het feit dat wij mede door deze crisis gedwongen werden om entreegeld te vragen, toch een succes te noemen.
We hebben weken gewerkt aan de organisatie van deze beurs om het ook dit jaar weer voor elkaar te krijgen, maar zelfs met al het harde werken in de wereld was het geen succes geworden zonder de steun van natuurlijk onze sponsoren;
Autodesk, Adobe, Avid, Screenservice, craftanimations, nvidia, matrox, eye on, mediacollege Amsterdam, HP,Pollux, Masterfiles, syntens en howest , bij voorbaat excuses voor eventuele partijen die we vergeten zijn te noemen laat het ons even weten dan rectificeren we het onmiddelijk.

Maar ook zonder de steun van U, de bezoeker had deze beurs geen doorgang kunnen vinden, dus hartelijk dank voor het gestelde vertrouwen in ons en we hopen dat iedereen het naar zijn of haar zin gehad heeft .

Socrates heeft hier op deze site een topic geopend waarop u feedback kunt geven op de VFX en wellicht een aantal ideeen heeft over wat u graag zou willen zien op de VFX 2010...

Hoogachtend

Socrates
5540 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

3DS Max Indie nabij

Playgrounds gaat online door (gratis)

Kunstenbond doet oproep aan taskforce en minister

Planet X: Vliegende Hollanders - Making of

Corona en 3D artists

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten