thumbnail

How to train your Dragon

Door: Edwin van het Bolscher, 3 november 2009 Dreamworks heeft sinds vandaag de trailer gelanceerd van How to train your Dragon. Een animatiefilm gebaseerd op het boek met dezelfde naam van de Britse schrijverster Cressida Cowell.

De film speelt zich af in een mythische wereld met Vikingen en draken. Het verhaal gaat om een vikingtiener genaamd Hiccup. Hij leeft op het eiland Berk waar het vechten met draken dagelijkse kost is. De intelligentie en de afwijkende humor van de jongen valt niet goed in de smaak van zijn stam en het stamhoofd, de vader van Hiccup.
Wanneer Hiccup een training moet volgen om draken te bevechten, ziet hij een kans om te bewijzen dat hij ook een vechter kan zijn. Maar wanneer hij bevriend raakt met een gewonde draak, draait zijn wereld op de kop.

De film zal 26 maart 2010 alleen uitkomen in IMAX en Real3D theaters.

Dreamworks is naast deze film ook bezig met het vierde vervolg op Sherk (Shrek Forever After) die in mei gaat verschijnen. Ook Oobermind zal het komend jaar draaien in de bioscopen. Daarnaast staan Kung Fu Panda 2, Puss in Boots, The Croods, Madagascar 3, The Gaurdians en Shrek 5 op de agende van Dreamworks.
5551 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Post Panic stopt

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Steeds meer bedrijven tegen AI

Interview met Justin van der Lek - Weta Digital

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten