thumbnail

DAD: Open Doek voor aanstormend talent

Door: Edwin van het Bolscher, 20 september 2010 Zelf een korte film gemaakt die per se gezien moet worden? Kom maar op! We draaien het. DAD, oftewel Digitale Art Directie, stelt het witte doek open tijdens het Holland Animation Film Festival. DAD is een initiatief van Kunstfactor en richt zich op een nieuwe generatie amateurkunstenaars, studenten en aanstormende talenten die met behulp van digitale technieken nieuwe vormen van animatie ontwikkelen.

Gezocht! Talent!
Voor DAD: Open Doek zoeken we nieuw materiaal op het snijvlak van animatie, games, film en motion gfx. We zoeken makers die nieuwe wegen najagen om hun film te maken, die als ware digital art directors de grenzen verkennen met andere kunstdisciplines zoals beeldende kunst, theater, muziek en dans. Alle producties van dit soort zijn van harte welkom, en zullen worden vertoond op het DAD: Open Doek tijdens het Holland Animation Film Festival op zaterdag 6 november 2010. Na afloop van de vertoning krijg je direct en plein public deskundig commentaar. En daar moet je wel tegen kunnen.

Durf jij deze confrontatie aan? Stuur dan je materiaal in op DVD naar DAD, p/a Holland Animation Film Festival, Hoogt 4, 3512 GW Utrecht. De vertoningtijd is beperkt, dus wie het eerst komt wie het eerst maalt!
6518 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Post Panic stopt

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Steeds meer bedrijven tegen AI

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten