thumbnail

Lessen uit gamesindustrie voor iedereen

Door: Edwin van het Bolscher, 22 oktober 2010 De komst van apparaten als de iPad, de 3D-televisie en snel mobiel internet dwingt gamesbedrijven zich snel aan te passen. De lessen die ze daaruit leren delen ze tijdens Game in the City met bedrijven uit andere sectoren.

Voor ondernemingen en instellingen gaan veranderingen soms sneller dan gewenst. De vraag is dan: vooroplopen of later instappen. Evolueer je mee of wacht je op de revolutie? Maak je een plan of laat je de ontwikkelingen op je af komen?

r/evolutie is het thema van de derde editie van Game in the City. Op 18 november hebben spreekt daar aantal toppers uit de gamesindustrie. Zij vertellen over hoe games en gamingtechnologie inspeelt op de digitale revolutie. Games worden op steeds meer terreinen toegepast door de mogelijkheden van nieuwe interfaces en door andere manieren van communiceren en samenwerken. Game in the City biedt een groot aantal gerenommeerde sprekers en een marktplaats om je te oriënteren op jouw plek in de nieuwe digitale wereld.

Game in the City presenteert drie internationale keynotes:

- Christian Godorr Bigpoint, Head of Game Design. Bigpoint is een van de grote online multiplayer gameportals in de wereld;
- Keita Takahashi (Uvula) is de Japanse maker van games als Katamari Damacy en Nobi Nobi Boy die met bestaande conventies breken.
- Jasmin Kassner ChawaChawa, een revolutionist in persona die meer zal vertellen over anders communiceren en anders over businessmodellen nadenken.

Luister ook naar de verhalen van grote namen als Sony (3D TV), DHV (gebiedsontwikkeling), PWC (media outlook), ABN-AMRO (kantoren game) en Bart Hufen (het boek Laat met je merk spelen).

Ook de top aan innovatieve bedrijven op gamesgebied is aanwezig als spreker: Vanguard Games, Ranj, Grendel Games, Real, Soepel, Games Factory Online, Little Chicken, Ex Machina, Palladin, Ijsfontein, Flavour, MAD, Mijn Naam is Haas, Monobanda, Beyond reality en Portmantoo.

Game in the City is een tweedaags congres op 18 en 19 november in Amersfoort. 18 November is de grote congresdag met bovengenoemde sprekers. Meer informatie en aanmelden kan via www.gameinthecity.nl.
8439 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Steeds meer bedrijven tegen AI

Post Panic stopt

Kunstenbond maakt zich grote zorgen verkiezing

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten