thumbnail

Programma Adobe User Group XL bekend

Door: Edwin van het Bolscher, 3 november 2010 Het is zover: het programma van Adobe User Group XL, het mega-event voor creatieve professionals op 17 november in Amsterdam, is bekend gemaakt. In totaal negen zalen, waaronder 3 workshop zalen en 3 themazalen, met bijna 50 sessies van meer dan 30 sprekers uit binnen- en buitenland. Er worden zo'n 1000 creatieve professionals verwacht, van graphic designers en interactieve ontwerpers tot aan mobile developers, motion graphic designers, web developers en animatoren. Een hele waslijst nieuwe sprekers is bekend gemaakt, waaronder de wereldberoemde prijswinnende studio Pixar Animation Studios.Naast bureaus als Achtung!, KONG en North Kingdom staan ook sprekers van partijen als Microsoft, BBC, MobyPicture en Woodwing en uiteraard Adobe op het podium. Met deze line-up en dit programma belooft de tweede editie Adobe User Group XL weer een groot succes te worden.

Painting, gamen en netwerken
Naast de drie hoofdzalen zijn er drie workshop zalen met onderwerpen als Photoshop CS5, Mobile Development en creatie van digitale magazines voor iPad met Adobe’s Digital Publishing solutions. Daarnaast kunnen bezoekers inspiratie opdoen in de themazalen Print & Type, Young Talent en de Actionscript Arena. Maar ook tussen de sessies door is er genoeg te beleven, bijvoorbeeld Live Painting door creatieven, gamen met Microsoft Kinect en de kleurrijke interactieve installatie van Monobanda. En daarnaast natuurlijk netwerken met vakgenoten, sponsoren, partners en supporters tijdens de pauzes en na afloop tijdens de befaamde borrel. Kortom, een dag vol creativiteit en inspiratie om niet te missen.

Adobe nieuwtjes
Tijdens de keynote zullen Russell Brown, Jason Levine, Serge Jespers en Mike Jones van Adobe het nieuws en de laatste ontwikkelingen en demo's laten zien, die onlangs op de Adobe MAX conferentie in Los Angeles bekend werden gemaakt. Denk aan de nieuwe Digital Publishing Suite en Adobe AIR 2.5 for televisie, mobiele devices en desktops. Daarnaast zal Photoshop goeroe Russell Brown garant staan voor het nodige presentatiespektakel.

Vorig jaar organiseerde de vereniging Adobe User Group Nederland voor het eerst een XL Event. Het evenement was vooraf uitverkocht en meteen een groot succes. Ook dit jaar verwacht de organisatie dat het snel zal gaan met de tickets. Meer info en tickets zijn verkrijgbaar via de website: http://www.adobeusergroupxl.nl
6971 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Polder Animation Interview Trippel Trappel

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

Interview met Patrick Chin - Dr. Panda

Postoffice Amsterdam openhuis met ADNIGHT 13 okt

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten