thumbnail

PostPanic maakt Thank-You-film voor Google

Door: Edwin van het Bolscher, 15 december 2010 Een film persoonlijk gericht aan meer dan 1 miljoen Google AdWords klanten

AdWords van Google bestaat dit jaar 10 jaar. AKQA San Francisco vroeg PostPanic een unieke thank you webfilm te creeren om de meer dan 1 miljoen klanten van AdWords te bedanken. Het idee: elke klant persoonlijk benaderen door de individuele bedrijfsnaam een aantal keren visueel te integreren in de film. PostPanic regisseerde en produceerde de film en werkte nauw samen met digital specialist Rehab (Londen) voor het personaliseren van de film met de naam van de klant.

De film, geregisseerd door Mischa Rozema van PostPanic, laat een serie van ideeen (experimenten) zien om de individuele adverteerder van AdWords te bedanken. Deze ideeen worden uitgevoerd door een fictieve Google researchafdeling. Helaas mislukt elk ambitieus plan. Conclusie? De meest eenvoudige oplossing is vaak de beste. De adverteerder wordt daarom aan het einde van de film door honderden medewerkers wereldwijd van Google toegeschreeuwd met Thank You.

PostPanic maakte gebruik van een combinatie van live action en vfx, en de opnamen van de film vonden plaats in en rond het hoofdkantoor van Google in Californie. De postproductie werd gedaan bij PostPanic in Amsterdam.

Ingestuurd door:
Bert Hagendoorn
http://www.berthagendoorn.nl
6140 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Post Panic stopt

Steeds meer bedrijven tegen AI

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten