thumbnail

Adobe Creative Energy webinars

Door: Edwin van het Bolscher, 17 februari 2011 Adobe biedt momenteel tientallen verschillende online sessies op het gebied van print, web en video, met tips om slimmer en creatiever te werken. De gratis webinars zijn onderdeel van de Creative Energy serie, gericht op web designers en ontwikkelaars, print designers, fotografen en beeldbewerkers en video pros. Op de site is de agenda te vinden: schrijf je snel in, want het gaat hard met de aanmeldingen.

Voorbeelden van sessies zijn 'ontwerpen voor iPad of andere tablets', 'mobiele ontwikkeling voor iOs en Android' en 'beheer je portfolio met behulp van Adobe tools en je tablet'.

Gedurende de inspirerende sessies kun je kennis over softwaregebruik en industrietrends bijspijkeren. Een ideale manier op snel up to date te raken met de laatste info en tips. Achter de computer krijgen deelnemers in 45 minuten een gratis boost door Adobe sprekers Ton Frederiks, Klaasjan Tukker en Christoph Rooms. De sessies zijn interactief, waardoor tijdens het webinar meteen vragen gesteld kunnen worden aan de presentator. Het enige wat geinteresseerden hoeven te doen is zich in te schrijven op de site en voor de gewenste sessies aan te melden.
6284 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Futuristische technologieën en inclusiviteit centraal bij FMX 2023 conferentie

Jarno Cordia overleden

Dyslexie font op 3DHYPE

3DCapacity failliet

Deepfake in UK mogelijk strafbaar

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten