thumbnail

3D Training bij Socrates

Door: Edwin van het Bolscher, 28 februari 2011 Eind maart zullen de nieuwe 3D cursussen bij Socrates weer van start gaan. Deze cursussen zijn bedoeld om beginners of gevorderden praktijkgericht te trainen in het gewenste 3D animatie pakket.

Deze cursussen staan bekend om de hoge kwaliteit, zo worden alle trainingen verzorgd door een door Autodesk gecertificeerd instructeur op een professionele HP Z600 workstation. De training wordt gegeven in kleine klassen aan ongeveer 6 man, Lunch, hapjes en drinken zijn volledig verzorgd en bij de prijs inbegrepen. Na afloop van de cursus onvangt u een ATC (officieel Autodesk Training Centre) certificaat in een keurig verzorgde map.

3ds Max trainingen
3ds Max basis Cursus:                         23, 24, 29, 30 en 31 maart
3ds Max Gevorderde Cursus:             18,19,25,26 Mei en 1 Juni 2011

Maya trainingen
Maya basis cursus:                             20,21,27,28 April en 4 Mei 2011
Maya advanced cursus:                        13,14,20,21 en 27 Juli 2011

Naast de hoge kwaliteit van onze trainingen bieden we deze trainingen ook aan voor een goede prijs, waardoor onze training wellicht de ideale opstap kan zijn naar een nieuwe carriere. Wellicht is dit de ideale mogelijkheid om de kennis wat op te frissen van uzelf of uw personeel.
De trainingen zijn belastingaftrekbaar, kijk hiervoor op onze website of die van de belastingdienst voor uw persoonlijke mogelijkheden. We hebben een verbintenis met het UWV, dus vraag uw werkcoach om onze trainingen.
"Langs deze weg wil ik iedereen bij Socrates bedanken voor de goede service tijdens de training. Mooie ruimte met goede faciliteiten en een heerlijke lunch."

De kosten voor een afzonderlijke cursus bedraagt EUR 1.450 exclusief Btw.
Het is zeker aan te raden om een kijkje te nemen naar onze trainingsbundels, dit is in principe een samenvoeging van de basis en de advanced cursus ( geldt voor zowel 3ds Max als Maya) en kost EUR 2.500 exclusief Btw.


"De trainingen die bij Socrates werden gegeven maakten het mogelijk op korte termijn de zeer uitgebreide interface van Maya eigen te maken om er zo snel mogelijk productiegericht mee te kunnen werken."
6636 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Post Panic stopt

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Steeds meer bedrijven tegen AI

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten