thumbnail

Touch Me op 19 oktober in Amsterdam

Door: Edwin van het Bolscher, 12 oktober 2011 De komende Adobe User Group meeting die woensdag 19 oktober plaatsvindt in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam, heeft als thema Touch Me - over alles wat touch-screens betreft. De volgende sprekers zijn bevestigd: Remon Tijssen van Adobe XD/Fluid, Jankees van Woezik & Dirk Schluter van FONK, Jack Zwanenburg van het Duitse Edenspiekermann, Daniel van Gils van Kamerblauwlicht en Martin Tirion van Microsoft. De plaatsen zijn beperkt, maar er is nog plek!

Aanmelden voor de Touch Me bijeenkomst kan eenvoudig via http://www.adobeusergroup.nl en is gratis voor leden. Lid worden van deze community van nu al 5000 creatieve professionals is gratis.

Touch Me

Touch screens kom je tegenwoordig op meer en meer plaatsen tegen. Natuurlijk zijn steeds meer mobiele telefoons voorzien van touch screens, maar ook worden touch screens in interactieve displays, en zelfs bushokjes verwerkt. Soms komt er zelfs niet eens een scherm meer aan te pas! Daarom is tijdens de Adobe User Group meeting van 19 oktober 'Touch Me' het thema.

Remon Tijssen van Adobe XD zal zijn visie op user experience met touch met ons delen en Martin Tirion van Microsoft zal laten zien waar Natural User Interfaces wel en waar niet op hun plaats zijn. Ook komen sprekers van studio's, zoals Jack Zwanenburg van Edenspiekermann en Daniel van Gils van Kamerblauwlicht gamestudio, die inspiraties en creatieve mogelijkheden van interactiviteit met touch presenteren. Daarnaast komen verschillende innovatieve (multi-)touch cases aan bod. Zo zullen Jankees van Woezik & Dirk Schluter van FONK het iPawn platform presenteren. iPawn combineert op geheel nieuwe manier het intieme gevoel van een bordspel met fysieke pionnen en de gaming-experience van een tablet.

En de line-up wordt nog aangevuld, dus hou de Adobe User Group website en tweets van @adobeusergroup in de gaten.
6990 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Postoffice Amsterdam openhuis met ADNIGHT 13 okt

Joel Einhorn WishBubble Lead van nieuwe Disney Film Wish

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

HKU versterkt onderzoek en onderwijs met nieuw Lectoraat

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten