thumbnail

Draag je steentje bij aan een 3D animatie van NMtrix

Door: Edwin van het Bolscher, 10 mei 2012 NMTrix en il Luster zijn een samenwerking aangegaan met Cinecrowd. Hierdoor is het nu mogelijk om al vanaf 15 euro te investeren in de productie van The Girl Is Mime. Voor 2000 euro word je zelfs co-producent van deze korte animatiefilm.

Cinecrowd is een Nederlands platform voor 'crowd funding' van nieuwe films. Producenten en regisseurs presenteren er hun nieuwe projecten en bieden iedereen de gelegenheid om als kleine investeerder in te stappen. In ruil voor een bescheiden bedrag worden dan bijvoorbeeld premièrekaartjes of een dankwoord op de aftiteling geboden, terwijl grotere bijdragen leiden tot de status van co-producent.

The Girl Is Mime is een gezamenlijk project van producent il Luster en NMTrix dat in het najaar van 2012 klaar moet zijn voor de bioscoop. Het Filmfonds heeft de plannen voor de film enthousiast onthaald en beloond met een forse bijdrage in de financiering. Door in zee te gaan met Cinecrowd bieden de producenten nu ook aan film- en animatieliefhebbers de gelegenheid om in te stappen.

Een investering van 15 euro leidt al tot een vermelding op de aftiteling en exclusieve updates over het project. Voor 50 euro ontvangt je daarenboven twee kaartjes voor de première en de DVD met bonusmateriaal. Wie 150 euro bijdraagt ontvangt niet alleen vier kaartjes maar ook een gesigneerde en ingelijste designschets van het decor. Voor 500 euro wordt een zeer exclusief pakket geboden, met onder meer zes kaartjes voor de première en een uitgebreid studiobezoek en wie 2000 euro in de film steekt komt boven dat alles onder meer als co-producent in de optiteling.

Meer details zijn te vinden op de projectpagina. Stap in en zie dit najaar nog jouw film in de bioscoop en op de meest vermaarde festivals.

CineCrowd Link (dé link om te kunnen doneren!)
http://www.cinecrowd.nl/details.php?projectUid=16ca26977b7efffc755debd30e582b193c123ea7
8092 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Bruisend festival Exposure presenteert nieuwe lichting creatief talent van HKU

Blenderheads Episode 6, toekomst Blender

Wil je niet dat Meta AI traint met jouw gegevens? Kom in de benen!

Interview met Paul Debevec, een professor met een hart van een kunstenaar.

Interview met Ed Hooks

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten