thumbnail

Socrates HIERO en Nuke Event

Door: Edwin van het Bolscher, 10 mei 2012 Op 6 juni organieseert Socrates een speciaal event rondom de mogelijkheden Nuke en Hiero. Vanaf 16:30 zal in de grote zaal bij Cinemeta de presentatie beginnen waarin de mogelijkheden van beide pakketten uitgebreid aan het licht komen. Achteraf is er de gelegenheid om bij de diverse productspecialisten vragen te stellen.

HIERO
HIERO 1.0 is een "pipeline in a box" van The Foundry. Het is een shot management, conform en review tijdlijn die u de altijd ontbrekende schakel kan zijn voor uw visual effects pipeline, die de doorstroom van het volume van uw werk in uw facliteit effecient verbeterd.

NUKE
De NUKE producten zijn de meest krachtige, award-winning compsiting tools in de markt die een ongeevenaarde snelheid met eerste klas mogelijkheden op een unieke wijze combineert.
Als u werkt in de markt van het creeeren van film, animatie, commercials of broadcast content dan bent u ongetwijfeld op de hoogte van The Foundry's NUKE producten. Nuke is ontwikkeld uit een grote, wereldwijde groep van talent dat snelheid, flexilibilteit en een enorme functionaliteit met elkaar combineert.

Socrates rekent geen toegansprijs, maar registratie via hun website is wel verplicht.
7481 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Post Panic stopt

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Steeds meer bedrijven tegen AI

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten