thumbnail

Autodesk ontslaat 7% van zijn werknemers

Door: Edwin van het Bolscher, 26 augustus 2012 Omdat het bedrijf zijn beloftes niet kon nakomen in het 2e kwartaal moet Autodesk 500 werknemers ontslaan. Op Mashable laten ze weten dat het om enkele 3D developers en verschillende product managers gaat. De herinrichting is gefocust op Autodesks constante transformatie waarin het bedrijf zich meer gaat focussen op cloud en de mobile industrie.

Wat misschien ook niet als verrassing komt is dat volgend jaar de prijzen van subscription omhoog gaan en waarschijnlijk ook de prijzen van software pakketten. Na het inkopen van Maya en Softimage moet het bedrijf uiteindelijk gaan het (waarschijnlijk) geleende bedrag gaan aflossen.

Mocht je niet gekozen hebben voor de Entertainment Creation Suites, dan staan er volgend jaar misschien wel wat te wachten. Dit jaar werden de Extensions voor 3ds Max alleen aan dit pakket vrijgegeven (wat dan noemenswaardig was). Gelukkig wisten CGtalk leden dit te voorkomen toen ze met zijn allen ertegen protesteerden. Volgend jaar zal Autodesk hier vast een stokje voor gaan steken, het bedrijf kennende.
7934 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Playgrounds TV: Crypto Art + NFTs - 9 april

Xsens maakt motion capture systeem flink goedkoper

5 A.M. Studios gaat samenwerken met Alkemy X

Animatie cursus van Nanda van Dijk

Nieuwe versie van The Grove

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten