thumbnail

NMtrix gaat beginnen aan The Girl is Mime

Door: Edwin van het Bolscher, 11 oktober 2012 Het animatiebedrijf NMtrix uit Alkmaar gaat sinds vandaag beginnen hun nieuwe animatiefilm the Girl is Mime. Het bedrijf dat volgeladen is met passie en liefde voor animatie gaat met een leger van 10 animatoren hun droom waarmaken.
Natuurlijk is een animatie realiseren helemaal niet nieuw voor het hen, maar toch zien ze deze klus als een uitdaging. De logistiek is hierbij de grootste, aldus Michael Visser, want 10 animatoren effectief laten samenwerken is nieuw voor NMtrix. Daarom hebben ze alles zeer systematisch aangepakt.
Nu de animatie volledig is uitgeblocked, de timing is uitgezet, de poses zijn bepaald en de camera standpunten zijn ingenomen, kunnen ze aan de slag.

NMtrix doet niet geheimzinnig over hun proces, ze laten alles zien op hun blog. Wil je ook meer weten over hoe zij deze animatie gaan aanpakken, houd dan hun blog bij: http://thegirlismimedotcom.tumblr.com/

Terwijl de 10 animatoren staan te trappelen om te beginnen, staan wij te popelen tot we het eindresultaat mogen zien. 3dhype wenst NMtrix daarom heel veel succes met het volbrengen van deze queeste!
8322 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Coca-Cola 'Masterpiece' Commercial

MetaHuman Animator

Futuristische technologieën en inclusiviteit centraal bij FMX 2023

Jarno Cordia overleden

Rik Schutte - Spider-man: Into the Spider-Verse

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten