thumbnail

CMM organiseert gratis seminar CINEMA 4D

Door: Edwin van het Bolscher, 13 november 2012 College of MultiMedia en Mediamachine organiseren 26 november gratis seminar CINEMA 4D Release 14

Met meer dan 200 nieuwe features biedt CINEMA 4D Release 14 van MAXON nog meer mogelijkheden voor 3D animaties en motion graphics. Om u te laten zien wat deze krachtige software allemaal kan organiseren College of MultiMedia en Mediamachine op 26 november vanaf 13:30 een gratis seminar in Pakhuis de Zwijger.

CINEMA 4D Release 14 Seminar
Mensen die CINEMA 4D al kennen zullen in dit seminar de enorme kracht van Release 14 ontdekken. Lars Scholten, docent 3D bij College of MultiMedia en freelance vormgever, zal om 14:00 uur, uitgebreid ingaan op de nieuwe features van CINEMA 4D Release 14. Door zijn heldere uitleg en ervaring als spreker voor diverse doelgroepen, zal zijn verhaal ook mensen aanspreken die nieuw zijn met CINEMA 4D of 3D vormgeving in het algemeen.
Ervaren 3D gebruikers en nieuwkomers kunnen hun hart ophalen bij de duopresentatie van Bastiaan Hooimeijer van Happy Ship http://www.happyship.com en Dennis Kleijn, om 16:00 uur, van Planet X FX http://www.planetx.nl. Zij zullen in een case study vertellen over hun visual effects werk voor de vissenregens in de NTR/NCRV dramaserie De Geheimen van Barslet, die momenteel elke zaterdagavond op Nederland 2 te zien is.
Kijk voor meer informatie of om u aan te melden op deze link: http://www.cmm.nl/cinema4d-day/

CINEMA 4D Basics en Practicioner
Bij College of MultiMedia gaat op 10 december de drie daagse cursus Cinema4D Basics http://www.cmm.nl/cursussen/maxon/cinema-4d-basics.htm weer van start die opgevolgd wordt met Cinema4D Practicioner http://www.cmm.nl/cursussen/maxon/cinema-4d-practitioner.htm op 14 januari. Deze cursussen zijn bij CMM ook als bundel te boeken http://www.cmm.nl/cursussen/maxon/cinema-4d-bundel.htm aangezien ze samen, de Cinema4D gebruiker, alle tools geven om het programma te beheersen en de mooiste animaties te creeren. CINEMA 4D is geschikt voor voor motion graphics designers, VFX artists, architecten, product designers en andere visualisatie professionals.

CINEMA 4D Advanced
CINEMA 4D is op dit moment een van de meest krachtige 3D pakketten op de markt. Door de geintegreerde sculpting functionaliteit, een camera matching systeem, meer uitwisselingsmogelijkheden met third-party software, verbeteringen in modeling, animatie, rendering en workflow, kan men sneller en gemakkelijker werken en zelfs betere resultaten bereiken. College of MultiMedia heeft naast de bundel ook nog een aantal geavanceerde aanvullende cursussen, waaronder: CINEMA 4D for Architects, CINEMA 4D for Motion Graphics and After Effects en CINEMA 4D Bodypaint. Neem voor deze gespecialiseerde cursussen contact op met 020-4623939 of info@cmm.nl.
9871 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Bruisend festival Exposure presenteert nieuwe lichting creatief talent van HKU

Blenderheads Episode 6, toekomst Blender

Wil je niet dat Meta AI traint met jouw gegevens? Kom in de benen!

Laat horen wat jij vindt van de verplichte AOV voor ZZP'ers

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten