thumbnail

3dhype redactie

Door: Edwin van het Bolscher, 10 december 2012 3dhype redactie neemt een professionelere vorm aan. De redactie is versterkt met meerdere personen. Op dit moment heeft de Nederlandse 3D industrie al een goede plek om samen te komen, maar 3dhype kan frequenter en nog beter faciliteren in de ontwikkeling van kennis en werkgelegenheid.

Charlotte Vledder (Charriej), onze nieuwe redactrice die de contactpersoon is voor CG bedrijven binnen Nederland en België. Ze is net afgestudeerd in Kunst en Techniek aan het Saxion en heeft zich gespecialiseerd in Storytelling met als richting Computer Graphics en Animation. Ze studeerde af bij het simulator bedrijf re-lion waarbij een zeer goede indruk achter liet. Nu ze als freelancer onder de naam http://www.charm3d.nl werkt, heeft ze tijd vrijgemaakt om 3dhype bij te staan. Haar inzet, toewijding en enthousiasme sluiten zeer goed aan op 3dhype. Ze zal zich vooral inzetten voor het in kaart brengen van de Nederlandse 3D industrie. Ook zal zij medeorganisator zijn van de terugkerende 3dhype meetings.

Pascal Gabriel (pgabriel) zal naast zijn werk bij Window Dressing ook 3dhype bijstaan. Hij zal als redactielid enkele nieuwsberichten voor zijn rekening nemen. Hij heeft een zeer uitgesproken mening op het gebied van 3D, is instructeur geweest bij het Grafisch Lyceum, daarna visualiseerde hij tv en decorontwerpen op het mediapark. Later als fotograaf, cameraman, en 3Der bij het Nationaal Lucht en Ruimtevaart Laboratorium. Pascal is iemand met brede ervaring en interesses. Dat zal opvallen in de artikelen die hij zal schrijven.

Oprichter Edwin van het Bolscher (3ddy) zal de rol van hoofdredacteur op zich nemen en zich net als voorheen alle andere taken blijven uitvoeren.
-- 3dhype wordt van en door 3Ders gemaakt en bijgehouden. We zijn onafhankelijk en zorgen al jaren voor nieuws wat ons als 3Ders boeit. Dit doen we al meer dan 12 jaar en hier gaan we zeker weten onuitputtelijk mee door. Met dit geweldige team zijn we flexibel in tijd en plaats. Leden en bezoekers zullen hiervan zeker iets gaan merken.--

De redactie zal meer aandacht besteden aan het inventariseren van de huidige 3D industrie van Nederland en België. Studenten, freelancers, scholen, studios en software bedrijven moeten meer op de hoogte zijn van wat er gaande is. Samen hopen wij de Nederlandse 3D community te ondersteunen waar we kunnen.
10444 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Bruisend festival Exposure presenteert nieuwe lichting creatief talent van HKU

Wil je niet dat Meta AI traint met jouw gegevens? Kom in de benen!

Blenderheads Episode 6, toekomst Blender

Laat horen wat jij vindt van de verplichte AOV voor ZZP'ers

Steeds meer bedrijven tegen AI

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten