thumbnail

Dit weekend Open Dag Film Academie Amsterdam

Door: Edwin van het Bolscher, 9 januari 2013 Op zoek naar een studie in de filmindustrie? De Film Academie te Amsterdam heeft dit weekend een Open Dag.

Zaterdag 12 januari 2013 in Amsterdam, Markenplein 1

Tijdens de open dagen is er een algemene introductie over de opleiding, zijn er presentaties van de studierichtingen en zijn er studenten aan het werk aan hun projecten. Ook kun je informatie krijgen over de eenjarige cursussen.

De acht studierichtingen van de opleiding presenteren zich tijdens de open dag. Deze presentatierondes beginnen om 12.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur. Ze duren ongeveer drie kwartier a een uur. Je kunt dus op een open dag maximaal drie presentaties bijwonen. Je hoeft je niet van tevoren op te geven.

Verder is er een algemene introductie door de directeur. Deze vindt plaats in de bioscoop en duurt ongeveer een kwartier en begint om 11.30 uur, 13.00 uur en 14.30 uur. Aansluitend kun je in de kantine terecht voor vragen over de toelating en aanmelding en andere algemene onderwerpen.

Voor een aantal studierichtingen is veel belangstelling en is het aantal zitplaatsen beperkt. Het kan dus zijn dat je moet wachten tot een volgende informatieronde.

Nieuw op de open dag is de informatiestand van de éénjarige cursussen. Die is te vinden in de Mediatheek op de begane grond:
http://www.ahk.nl/filmacademie/opleidingen/cursussen/

Wil je informatie over de Masteropleiding Film dan kun je terecht op de informatieavonden die later in dit studiejaar georganiseerd worden. Je kunt je hiervoor binnenkort aanmelden: http://www.ahk.nl/filmacademie/opleidingen/master-film/news/
7347 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Steeds meer bedrijven tegen AI

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Post Panic stopt

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten