thumbnail

House of Secrets borrel groot succes

Door: Edwin van het Bolscher, 6 april 2013 De animatie studio House of Secrets heeft gisteravond een borrel georganiseerd in het Spoorwegmuseum in Utrecht. In grote getale was de belangstelling die uitging naar een attractie in het museum zelf waar de studio een fikse bijdrage leverde.

De eerste bedoeling was dat iedereen in de attractie dook. Dit gebeurde na sluitingstijd van het museum waardoor we de hele attractie voor ons zelf hadden. Dit gaf nog eens een extra speciale touch aan het evenement. Op internet heeft House of Secrets er geen geheim van gemaakt hoe trots ze zijn op deze uitgevoerde opdracht. Maar hoe het er nu echt uit zag daar waren we allemaal heel nieuwsgierig naar.

De sensatie begon al bij het lopen naar de attractie toe. Deze bevond zich buiten het museum en onderweg kwamen we enthousiaste voorgangers tegen (waaronder NMTrix) die alleen maar met lof spraken over de ride. We konden niet wachten en die wens werd vervuld, want een wachtrij was er niet. Toch wilden we het voelen hoe de sfeer werd opgebouwd en liepen langzaam over het slingerende pad, dat dienst moest doen als vermaak onder het wachten. Aan het eind werden we opgewacht door een medewerker van het museum, die ons de nodige uitleg gaf en opende voor ons de deur naar een fantasiewereld gemaakt door House of Secrets. De ride is in één woord super-gaaf-en-dit-moet-je-ooit-mee-hebben-gemaakt. Je snapt dat we woorden te kort kwamen toen we terug kwamen in de gezamelijke ruimte waar we met flinke teugen spraken over de fantastische beleving.

Er waren meer dan 100 genodigden (correct me if I'm wrong) en iedereen die er was, was interessant om een gesprek mee te beginnen. De tijd was te kort om iedereen te spreken en dat is 1 van de redenen waarom zoiets vaker georganiseerd moet worden. House of Secrets heeft het goede voorbeeld gegeven en iedereen heeft er van mogen proeven. Het wordt tijd dat we een datum en een locatie prikken!

Namens 3dhype en ik denk ook namens de gehele 3D community, super bedankt voor deze geweldige avond Bobby! Dit ruikt naar meer!
10213 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Hema Sieppie WhooHoo!

Kunstenbond maakt zich grote zorgen verkiezing

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

Blender weer bereikbaar, maar aanval nog gaande

Dutch-Speaking Meetup op BCON23

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten