thumbnail

CMM geeft masterclass Cineware

Door: Edwin van het Bolscher, 19 juli 2013 Bij het succesvolle Cinema Event van CMM van 18 juni hebben de bezoekers het al even in actie gezien: Cineware. Deze nieuwe live pipeline tussen After Effects en Cinema 4D is niet minder dan revolutionair te noemen. College of MultiMedia organiseert op 21 augustus een masterclass Cineware voor iedereen die de ins en outs wil leren.

Revolutie
Op zichzelf waren zowel After Effects als Cinema 4D al hele krachtige pakketten. Met de komst van de Creative Cloud versie van After Effects hebben Adobe en Maxon besloten om Cineware te introduceren, wat de integratie tussen beide pakketten mogelijk maakt. Nooit eerder was de band tussen twee pakketten zo sterk!

Indeling masterclass
Om het maximale uit Cineware te kunnen halen, is het van belang dat je weet hoe de reguliere workflow tussen de twee pakketten werkt. De masterclass is daarom opgesplitst in twee delen.

Het eerste gedeelte behandelt het traditioneel renderen van Cinema 4D naar After Effects. In het tweede deel wordt geleerd hoe de render-pipeline tussen After Effects en Cinema 4D kan worden verbeterd met de hulp van Cineware.

Tijdens de masterclass Cineware wordt gebruik gemaakt van een reader die is geschreven door onze trainer. Hij is een door Maxon officieel gecertificeerde trainer en Lead Instructor in Nederland.

De masterclass Cineware wordt op woensdag 21 augustus gehouden en kost slechts € 425,-. Ben je voormalig 3D Producer student dan krijg je maar liefst 25% korting op de masterclass!

Benodigde voorkennis
Om deel te kunnen nemen aan de masterclass Cineware dient de cursist de volgende voorkennis te bezitten:

* Goede kennis van Adobe After Effects en/of Cinema 4D.

Mocht je nog niet voldoende kennis hebben van (een van de) pakketten dan is het ook mogelijk om de cursussen After Effects Complete en/of Cinema 4D te boeken. Mocht je beide cursussen gezamenlijk boeken dan profiteer je van een flinke korting. Je betaalt dan geen € 3.285,- maar slechts € 2.690,- voor 10 dagen cursus! Neem contact met CMM op voor de mogelijkheden.
8314 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

Blender weer bereikbaar, maar aanval nog gaande

LADS VFX, een nieuwe VFX studio

Post Panic stopt

VFXwire interviewt Joe Pavlo - VFX Union

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten