thumbnail

Nieuwe aanvulling op bedrijvenpagina

Door: Edwin van het Bolscher, 5 augustus 2013 Er zijn weer bedrijven toegevoegd aan de als maar langer wordende lijst van onze bedrijvenpagina. We zijn bij 3dhype bezig zoveel mogelijk alle bedrijven die zich bezighouden op het gebied van 3D te indexeren, en hun plaats te geven in de Nederlandse 3D community. Langzamerhand wordt het een interessante pagina waar we hier veel aandacht aan besteden om hem zo accuraat mogelijk te houden. Hier de nieuwe bedrijven:

WeeBitOdd
De nieuwste en misschien ook de jongste (en anders zit het wel in de naam) is de freelancer Joost de Jong die onder de naam WeeBitOdd onderneemt. Hij is net afgestuurd van de HKU.


Mookx
Mookx uit Amsterdam heeft net een short online gezet, Hook, Line & Sinker die je nog tussen het nieuws kan vinden. Het Amsterdamse bedrijf is een collectief van de twee freelancers Erwin Bijlsma en Siebe Janssen. Hieronder is hun laatste werk te zien, terwijl ze nu al weer ideeën hebben voor hun volgende short. Laten we hopen dat ze er tijd voor krijgen want deze hieronder smaakt gewoon naar meer.


Flying Kiwi
Flying Kiwi is vorige week ook toegevoegd. Het Noord-Brabantse uit Boekel heeft expertise op verschillende gebieden in media en hebben een interessante showreel. Willem van der Krieken is sinds het begin van 3dhype lid en kwam er laatst achter dat 3dhype een bedrijvenpagina had. Bij deze hebben we zijn bedrijf dan toegevoegd. En vergeet niet even hun webpagina te bekijken.


Artibite
Artibite, een motion design studio uit Utrecht heeft ook kennis gemaakt met de bedrijvenpagina. Ze zijn vooral bij 3dhype bekend van hun animatie short Pivot die al op zichzelf interessant genoeg is om te zien. Maar hier hun showreel, voor de samenvatting:


Pivot van Artibite


Mist jouw bedrijf nog op de bedrijvenpagina. Neem of laat je bedrijf contact opnemen met ons via het contact formulier.
9965 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Bruisend festival Exposure presenteert nieuwe lichting creatief talent van HKU

Blenderheads Episode 6, toekomst Blender

Wil je niet dat Meta AI traint met jouw gegevens? Kom in de benen!

Laat horen wat jij vindt van de verplichte AOV voor ZZP'ers

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten