thumbnail

Nieuw Marvel geweld verwacht

Door: Edwin van het Bolscher, 25 oktober 2013 Captain America The Winter Soldier is een nieuwe Marvel film waar wij als VFX artists natuurlijk onze vingers bij aflikken. Vanaf 27 maart 2014 in de bioscoop in Nederland.

Na de grote gebeurtenissen in New York met The Avangers, zien we in Marvel's Captain America: The Winter Soldier" hoe Steve Rogers, aka Captain America, een rustig leventje leidt in Washington D.C. Hij probeert zich aan te passen aan het moderne leven. Maar wanneer een S.H.I.E.L.D. collega wordt aangevallen, raakt Steve verstrikt in een web vol levensgevaarlijke intriges waardoor de wereld in gevaar loopt. Hij gaat samen met the Black Widow de strijd aan om een groot complot te ontmaskeren. Ze komen tegenover professionele huurmoordenaars te staan die op hen zijn afgestuurd om ze te stoppen. Wanneer het hele complot duidelijk wordt, sluit ook The Falcon zich aan bij het duo. Maar al snel ontdekken ze dat ze tegenover een gevaarlijke vijand staan...The Winter Soldier.

De VFX wordt onder andere gedaan door: Industrial Light & Magic, Scanline VFX, Gentle Giant Studios voor het 3D scannen van digital doubles, Proof Inc
6842 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Dutch-Speaking Meetup op BCON23

Post Panic stopt

Still Here

Postoffice Amsterdam openhuis met ADNIGHT 13 okt

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten