• Nieuws
3dhype

Nieuwe Euro-Munt medeontworpen door Rolf van Slooten

Categorie: Leden
Geplaatst door 3ddy

De nieuwe Euro's met de opdruk van Koning Willem-Alexander is mede ontworpen door Rolf van Slooten. Hij assisteerde Erwin Olaf bij het ontwerpen. Het was een wisselwerking, Erwin kwam met eerste ideeën waarna hij er op inhaakte en in gezamelijke sessies hebben ze het geperfectioneerd. Uiteindelijk was zijn 3D model de template voor de definitieve munt.

Erwin heeft de layout bedacht en lettertypen enzo. Hij wilde iets met een draadmodel doen en toen heb ik dit gefacetteerde hoofd als voorstel gemaakt, aldus Rolf.
Ik heb het gezicht van Alexander gemoddeleerd, eerst redelijk gedetailleerd en later zijn we samen poly's gaan weghalen net zolang dat het gezicht nog net herkenbaar bleef. Ik heb geen 3D topologie aangehouden omdat ik het mooier vondt om een soort randomness en ruwheid in het model te hebben.
Omdat ik al vaker munten had geanimeerd heb ik indertijd ter presentatie een animatie gemaakt van ons ontwerp, ik denk dat dat mede geholpen heeft om de jury te overtuigen.BEKEKEN: 11482 REACTIES:0 DATUM: 1 NOVEMBER 2013
3dhype korting Playgrounds Festival!
Categorie: Evenement
Geplaatst door: 3ddy
Interview met Joel Einhorn
Categorie: Interview
Geplaatst door: 3ddy
Colorbleed Animation Studios nieuwste werk
Categorie: Bedrijven
Geplaatst door: 3ddy
KLIK! stelt speciale gasten voor
Categorie: Evenement
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie
Vrienden van 3dhype:

Reageren via 3dhype?

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy