thumbnail

Playgrounds Festival 2013 groot succes

Door: Edwin van het Bolscher, 10 november 2013 Het Playgrounds Festival van afgelopen week was een geweldig succes. De nationale en internationale sprekers waren van een dusdanig kaliber dat je er alles voor liet staan. Dit evenement groeit met de jaren en het is duidelijk te merken waarom.
Met de korte dialoog die ik met de uitgeputte Leon van Rooij mocht voeren werd duidelijk dat hij zeer tevreden was over het verloop. De volgende keer zijn we als 3dhype er zeker weer bij.

Prijzen
Er zijn prijzen gevallen in verschillende categorieën. Opvallend waren voor 3dhype wel bekende deelnemers, Edwin Schaap en Job Joris en Marieke. Edwin Schaap mocht zijn Best Student Award in ontvangst nemen voor zijn Little Freak animatie. Job Joris en Marieke mochten de Best Independent Film Award voor hun werk met Mute in ontvangst nemen.

Edwin Schaap heeft ondertussen zijn koffers gepakt en is op weg naar London. Hij zal daar gaan werken bij Framestore. Framestore is onder andere bekend van de onlangs verschenen film Gravity, maar ook van verschillende commercials. Edwin Schaap gaat werken aan de grotere films, dus houdt de credits in de gaten voor de volgende keer dat je een bioscoop bezoekt.

Het team van Playgrounds Festival 2013 werd op het laatste moment nog even op de foto gezet. De mensen waren aan eind van het festival doodop, zo de foto ook laat zien.

Wie raadt wie deze foto heeft gemaakt krijgt aanstaande zaterdag een biertje.
9016 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Steeds meer bedrijven tegen AI

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Post Panic stopt

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten