thumbnail

NMTrix wint Toon Boom Young Audience Award bij KLIK!

Door: Edwin van het Bolscher, 18 november 2013 Na een knallend zaterdagfeest in Toren en een ware prijzenregen tijdens de award ceremonie begon KLIK! zondagochtend met de laatste dag van het festival. Na de laatste filmvoorstellingen werd afgesloten met een feestelijke closing ceremonie. De organisatie van KLIK! kijkt daarmee met veel plezier terug op een zeer succesvolle zesde editie van het festival.

Het publiek van KLIK! kon vanochtend tijden Best of KLIK! meteen genieten van de prijswinnaars die de avond daarop bekend werden gemaakt. Als allerlaatste winnaars werd vandaag ook nog de Toon Boom Young Audience Award uitgereikt. De prijs werd, samen met een Storyboard Pro Software Package ter waarde van €1000 van Toon Boom, uitgereikt aan Forever Mime van Michael Visser (Nederland, 2013).

De zondag van KLIK! stond verder in het teken van animaties voor kinderen in het programma KLIK! For Kids. Voor kinderen van de doelgroep 4 tot 6, 6 tot 9 en 9 tot 12 was er een speciaal gecureerd programma te zien in EYE Cinema 2. De jonge animatieliefhebbers werden getrakteerd op een programma waarin leuke, grappige en verrassende animaties elkaar afwisselden en een gevarieerd aanbod vormden.

Dit jaar ontving het KLIK! Amsterdam Animation Festival nog meer bezoekers dan vorige jaren. Met een uitbreiding naar zes in plaats van vijf dagen en een extra locatie naast het EYE blijft het festival groeien en zal het volgend jaar van 4 tot 9 november terugkeren met de beste en nieuwste animatie.Meer over NMTtrix
12051 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Blender 3.4

Studio Whoohoo! Hema Kerstmis reclame

DAMD Evenement 2022

Nederlands Film Festival: Seminar Animatie

Deepfake in UK mogelijk strafbaar

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten