thumbnail

Eerste sneak preview PostPanic's Sundays

Door: Edwin van het Bolscher, 13 december 2013 Het Amsterdamse creatieve bureau PostPanic heeft de teaser voor de korte film 'Sundays gelanceerd, de eerste fase van hun langverwachte speelfilm debuut. De intelligente sci-fi film, geregisseerd door PostPanic medeoprichter Mischa Rozema, daagt de kijker uit met filosofische vragen over de toekomst van de mensheid.

Rozema heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als regisseur, won prijzen en kreeg erkenning voor zijn vaak compromisloze creatieve uitingen - onder de vlag van het hybride filmproductiebedrijf PostPanic.

De korte film trailer voor 'SUNDAYS' werd in Mexico gefilmd, met daarin de Amerikaanse acteur Brian Petsos ('Revenge For Jolly). Het project haalde meer dan 50.000 dollar binnen via het crowd-funding systeem Kickstarter. De film is momenteel in post-productie en wordt het komende jaar uitgebracht. Regisseur Rozema: De korte 'Sundays teaser zal vragen oproepen, die uiteindelijk beantwoord zullen worden beantwoord in de film. Op die manier creëren we bewustzijn en interesse om meer te zien. Het is de film die ik zelf eigenlijk al jaren wil zien.

Over PostPanic
PostPanic werd in 1997 opgericht door Mischa Rozema en Jules Tervoort. Het Nederlandse hybride filmproductiebedrijf creëert uniek visueel werk voor de internationale reclame-, broadcast-, retail -en muziekindustrie. PostPanic is geen post-productie bedrijf, maar een creatief collectief met een kenmerkende visuele stijl . Er is een gedeelde passie voor live-action, motion graphics, visuele effecten en 2D/3D animatie. Het bureau werk voor klanten als Nike, MTV, Google, Vodafone, Coca-Cola, Onitsuka Tiger en Amstel.
9084 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Futuristische technologieën en inclusiviteit centraal bij FMX 2023

MetaHuman Animator

Blender 3.5

Coca-Cola 'Masterpiece' Commercial

3DCapacity failliet

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten