thumbnail

Investeer in Trippel Trappel

Door: Edwin van het Bolscher, 18 december 2013 Een groots en geweldig animatieavontuur is al een tijdje bezig. Trippel Trappel is een getekend avontuur dat alles in zich heeft om een een instant animatie klassieker te worden.

Het is een uniek en ambitieus project. Ambitieus, want de film wordt helemaal in Nederland getekend, met animatie van een hoog, internationaal niveau. En uniek omdat de film niet op een boek of bestaand personage is gebaseerd, maar speciaal voor het grote doek is bedacht. Nog niet eerder is er in Nederland een avondvullende animatiefilm gemaakt op basis van een gloednieuw origineel verhaal. En daarin komt nu dus verandering.Trippel Trappel komt er aan! En u kunt deel uitmaken van dit mooie avontuur. Door frames te adopteren investeert u in de film en ontvangt u leuke kadootjes.
lees verder en kies een pakket uit.

Hoe werkt het?
Het is mogelijk dat je je inleg terug kunt verdienen met 10% rendement. Dus anders dan andere crowdfunding initiatieven, die alleen met goederen je compenseren. Vanaf € 20,- kun je al investeren en komt je naam op de aftiteling. Bij hogere bedragen krijg je steeds leukere cadeau's. Symbolisch adopteer je per € 1,- een frame van de film.

Links van Trippel Trappel:
11764 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Polder Animation Interview Trippel Trappel

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

Postoffice Amsterdam openhuis met ADNIGHT 13 okt

Interview met Patrick Chin - Dr. Panda

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten