• Nieuws

VES nominaties bekend

Categorie: Awards
Geplaatst door 3ddy

De Visual Effects Society heeft zojuist de nominaties bekend gemaakt van hun jaarlijkse award uitreiking. Dit keer zijn er 4 Nederlanders die misschien in aanmerking komen voor deze internationale en onafhankelijke prijs. De VES Awards worden gekozen door de ongeveer 1600 leden van de Visual Effects Society.

Om te beginnen met onze globetrotter Justin van der Lek die voor zijn enorme inzet (samen met zijn team) tijdens de productie van Ironman 3: Barrel of Monkeys genomineerd is onder de noemer "Outstanding Compositing in a Feature Motion Picture." Barrel of Monkeys is de scene waarin Tony Stark passagiers die uit een vliegtuig zijn gezogen probeert te redden.


Daarnaast is ons eigen land in de categorie "Outstanding Real-Time Visuals in a Video Game" een deel van Guerrilla games genomineerd namelijk, Marijn Giesbertz, Jan-Bart van Beek en Angie Smets voor hun werk voor Killzone Shadow Fall


De twaalfde editie van de VES awards wordt gehouden op 12 februari 2014.

Wat is VES?
De Visual Effects Society (VES) is een non-profit professionele, honoraire groep die zich wijdt aan het bevorderen van de kunsten, wetenschappen, en toepassingen van visuele effecten en verbetering van het welzijn van haar leden door het leveren van professionele verrijking en onderwijs, het bevorderen van de community, en het bevorderen van industrie erkenning.


Bron:
 http://www.visualeffectssociety.com/12th-Annual-VES-Awards-Nominees

BEKEKEN: 7514 REACTIES:0 DATUM: 14 JANUARI 2014
Alles Im Fluss Poly modeling tool
Categorie: Software
Geplaatst door: pgabriel
PlanetX FX - VFX breakdown
Categorie: Bedrijven
Geplaatst door: 3ddy
HKU: Substance
Categorie: Animatie
Geplaatst door: 3ddy
Nanda van Dijk geïnterviewd door Animschool
Categorie: Leden
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie
Vrienden van 3dhype:

Reageren via 3dhype?

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy