thumbnail

VES nominaties bekend

Door: Edwin van het Bolscher, 14 januari 2014 De Visual Effects Society heeft zojuist de nominaties bekend gemaakt van hun jaarlijkse award uitreiking. Dit keer zijn er 4 Nederlanders die misschien in aanmerking komen voor deze internationale en onafhankelijke prijs. De VES Awards worden gekozen door de ongeveer 1600 leden van de Visual Effects Society.

Om te beginnen met onze globetrotter Justin van der Lek die voor zijn enorme inzet (samen met zijn team) tijdens de productie van Ironman 3: Barrel of Monkeys genomineerd is onder de noemer "Outstanding Compositing in a Feature Motion Picture." Barrel of Monkeys is de scene waarin Tony Stark passagiers die uit een vliegtuig zijn gezogen probeert te redden.


Daarnaast is ons eigen land in de categorie "Outstanding Real-Time Visuals in a Video Game" een deel van Guerrilla games genomineerd namelijk, Marijn Giesbertz, Jan-Bart van Beek en Angie Smets voor hun werk voor Killzone Shadow Fall


De twaalfde editie van de VES awards wordt gehouden op 12 februari 2014.

Wat is VES?
De Visual Effects Society (VES) is een non-profit professionele, honoraire groep die zich wijdt aan het bevorderen van de kunsten, wetenschappen, en toepassingen van visuele effecten en verbetering van het welzijn van haar leden door het leveren van professionele verrijking en onderwijs, het bevorderen van de community, en het bevorderen van industrie erkenning.
9147 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Post Panic stopt

Interview met Werner ten Hoeve - Supernatural

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

The Outpost gaat stoppen

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten