thumbnail

Indievelopment 2014 update

Door: Edwin van het Bolscher, 2 maart 2014 Indievelopment 2014 komt er aan. Op 7 april zal het in het Zijdebalen Theater in Utrecht plaatsvinden. Internationale onafhankelijke ontwikkelaars zullen Nederland bezoeken en gaan jou vertellen over hun ontwikkelingservaringen. We hebben altijd iets voor iedereen, tech, design, art; en wat nog beter is, we hebben independent games in onze expositieruimte, zover het oog rijkt.

Firedroid van ons wel bekende King Can Fly zal ook een van de bedrijven zijn die hun kunsten gaan vertonen. Het Enschedese bedrijf wat ontstaan is uit een afstudeerproject vanuit de Saxion Hogescholen. De lijst waarin ze staan is gevuld met meerdere independent developers, 3D maar ook vooral 2D.

Indievelopment 2014 wordt dit jaar gesponsord door Microsoft en Sony, die allebei een grote booth hebben waar ze een aantal van hun exclusieve independent games voor respectievelijk Xbox, Windows en PS4, PS Vita zullen laten zien.

Denk er aan, de early bird korting voor studenten gaat eindigen op 14 maart. Dus als je nog voor maar €15,- het evenement wil bijwonen moet je voor deze datum je kaarten hebben gekocht. Anders ben je €7,50 extra kwijt voor je kaartje.
7990 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Futuristische technologieën en inclusiviteit centraal bij FMX 2023

Still Here

De mythe van Davilex Games

DAMD Evenement 2022

Interview met Patrick Chin - Dr. Panda

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten