thumbnail

3DStudio.nl presenteert het End User Event 2014

Door: Edwin van het Bolscher, 7 april 2014 Op 5 en 6 juni a.s. organiseert 3DStudio.nl het jaarlijkse internationale End User Event voor iedereen uit de 3D visualisatie en animatie industrie. Het EUE wordt in Florin te Utrecht gehouden. In de afgelopen jaren is het EUE uitgegroeid tot een toonaangevend event waar bezoekers vanuit heel de wereld op af komen.

Line up:
Twee dagen lang zullen 25 nationale en internationale sprekers workshops en masterclasses verzorgen. Een greep uit de sprekers: Martin Enthed, Development & Operations IT Manager bij IKEA, verzorgt een presentatie over de uitdagingen die komen kijken bij het maken van fotorealistische renderingen voor de Ikea catalogus. Allan McKay staat bekend om zijn visual effects in de filmwereld. Tijdens zijn masterclass zal hij ingaan op de visuele effecten die hij voor diverse blockbusters gemaakt heeft. Rune Spaans, CGI artist, brengt binnenkort een nieuwe korte film uit: The Absence of Eddy Table. Zijn presentatie zal in het teken staan van de making of hiervan. Een overzicht van alles sprekers

Het pareltje in de wereld van CG
Het EUE wordt door bezoekers wel omschreven als het pareltje in de wereld van cg. Het is een event voor en door gebruikers waarbij het allemaal draait kennis delen en netwerken in een informele setting.

Registratie:
De toegangsprijs start bij €125 voor één dag. Voor studenten geldt een speciaal tarief.
Kijk hier voor de sprekers en het programma
Inschrijven kan via: http://www.enduserevent.com/registration
Twitter: https://twitter.com/EUE2014
Facebook: https://www.facebook.com/pages/EUE/596147480415289

EUE mascotte:


Over 3DStudio.nl
3DStudio.nl is de visualisatietak van MacroCad en richt zich op de Media & Entertainment industrie. MacroCad biedt integrale oplossingen op het gebied van 2D (CAD) tekenen, 3D modelleren, 3D visualisatie, 3D printing en workflow & beheer van het gehele ontwerpproces. Dit doen wij met veel kennis, ervaring en passie voor het vak. Het ontwerpproces kent vele toepassingen en elke toepassing vraagt om een eigen oplossing. Onze oplossing bestaan onder andere uit het verzorgen van trainingen, consultancy, implementatie, support en het leveren van software en hardware. Persoonlijk contact en service staan bij ons voorop.
8902 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Steeds meer bedrijven tegen AI

Post Panic stopt

Kunstenbond maakt zich grote zorgen verkiezing

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten