thumbnail

FMX 2014 dag 1

Door: Edwin van het Bolscher, 22 april 2014 Gisteravond was de meeting in het cafe Amadeus en deze was zeker de moeite waard. Daar hadden we met Jasper Brekelmans, Marco de Goeij, Ivor Ribeiro Da Silva, Sebastiaan van Heesteren Charlotte Vledder en Edwin van het Bolscher een voorproefje genomen op de dagen die zouden komen. Het was erg gezellig en het bier was, maar met het idee in het achterhoofd dat we morgenochtend fris en geconcentreerd presentaties willen bijwonen, zijn we relatief vroeg terug gegaan naar het hotel.


Algemene persvideo

Vanochtend stond de redactie van 3dhype vroeg op en tijdens het ontbijt namen we de aankomende dag door. De presentaties waren van verschillende kwaliteiten van bijvoorbeeld een voorgelezen opstapeling van ingewikkeld woordgebruik tot levendige presentaties waar je volledig door werd opgenomen als publiek. De academische presentaties waren moeilijk te volgen vanwege het Engelse woordgebruik met zwaar Duits accent en gestotter en overdreven articulatie van de sprekers. Dit was eigenlijk het enige wat opviel terwijl het de bedoeling was om informatief te zijn. De Masterclass van bijvoorbeeld Ed Hooks was zeer inspirerend. Hij bracht zijn verhaal op een kleurrijke manier en betrok het publiek in het proces van zijn presentatie. Dit zijn presentaties waar je tijd voor vrij maakt en een bezoek aan FMX meer dan waard is.

We krijgen steeds meer namen door van de FMX organisatie die we mogen interviewen. Deze interviews zullen dan gepost worden op 3dhype. Houd de site dus in de gaten en tot morgen.

Meer over FMX 2014
12050 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Post Panic stopt

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Steeds meer bedrijven tegen AI

Interview met Justin van der Lek - Weta Digital

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten