thumbnail

FMX 2014 dag 3

Door: Edwin van het Bolscher, 27 april 2014 Stuttgart - Donderdag werden we als pers ingeroosterd om enkele interviews af te nemen. Het moment om de privileges van pers zijn eens goed te benutten. We konden gebruik maken van enkele Press Rooms en daar stond ook enig ander om te nuttigen zoals water, koffie en wat appels. Niet verkeerd, ook niet erg uitgebreid, maar voldoende. Een gegeven paard moet je ook niet in de bek/mond kijken.

FMX trekt zeer interessante sprekers en elke journalist krijgt de mogelijkheid deze te interviewen. Wij van 3dhype hadden een paar op het lijstje staan, 4 sprekers werden uiteindelijk bevestigd. Een vijfde zal later na FMX ergens plaatsvinden, in alle waarschijnlijkheid, want iedereen heeft het erg druk.
Enkele vragen hebben we weten te verzamelen de avond ervoor, toen we met een grote groep Nederlanders op het terras de nodige drankjes naar binnen werkte. Met dank aan hen hebben we toch nog een paar interessante vragen extra kunnen stellen aan de kandidaten. We doen er nog een beetje geheimzinnig over, maar ik kan je al wel vertellen dat we met zeer bekende personen hebben mogen spreken. Binnenkort (in de loop van de komende maand) zullen de interviews een voor een online komen te staan.
De BBQ die werd georganiseerd door een van de sponsoren van het FMX was wel een zeer groot succes. Het vlees was prima en de gezelligheid op het terras was op een hoog niveau. Het was goed te zien dat de Nederlandse bezoekers van het FMX toch van een feestje hielden.


Algemene persvideo

Meer over FMX 2014
9574 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Postoffice Amsterdam openhuis met ADNIGHT 13 okt

Joel Einhorn WishBubble Lead van nieuwe Disney Film Wish

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

HKU versterkt onderzoek en onderwijs met nieuw Lectoraat

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten