thumbnail

HKU Studenten studeren massaal af

Door: Edwin van het Bolscher, 12 juni 2014 Gisteren studeerden een groot aantal studenten af, vandaag zijn er nog een paar die waarschijnlijk hetzelfde lot ondergaat. Elk jaar studeert er enorm talent af van deze school. En dat valt op. Bij deze feliciteren we deze nieuwe talenten!

Het hele team van het project "Innuendo" is geslaagd, het team bestaat uit: Tim de Haan, Louise van Putten, Kjeld Slingerland, Dieuwer Feldbrugge.



Ook het team "Between you and Me" (Henry Brummelman, Quentin Haberham en Rutgher Jousma, Bram Vermaas) is geslaagd.
Bram Vermaas is geslaagd en is tijdens het afstuderen met een auto-rig systeem genaamd "MutaRig" bezig geweest, waar we zeer benieuwd naar zijn. Hij heeft zijn rig toegepast in Between you and Me en in Exhume.



Project "Exhume" is ook geslaagd waar Johan ten Woude, Wesley Vet, Sander Bultman en Bram Vermaas aan mee hebben gewerkt.



Sven Stroomberg en Sander Bultman van "Life of Lights" zijn ook geslaagd.

"State of Decay" is ook goedgekeurd. Eshter Diepenhorst deed dit project alleen. We zijn benieuwd wat het resultaat is geworden.

Met dank aan Dieuwer Feldbrugge en Henry Brummelman die ons zo nu en dan van informatie verschafte. Binnenkort zijn hier hopelijk de volledige shorts op 3dhype te bewonderen, maar zoals elk jaar zullen we daar nog even geduld voor moeten hebben.

Alle facebook project pagina's:


Kun je niet wachten tot je deze short kunt bekijken? Vorig jaar zijn er ook geweldige shorts gemaakt door talenten, die nu verspreidt over Nederland, België en Engeland werken:
9359 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Steeds meer bedrijven tegen AI

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Post Panic stopt

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten