thumbnail

A Single Life naar de Oscars

Door: Edwin van het Bolscher, 31 augustus 2014 We wilden het heuglijke nieuws met jullie delen dat Job Joris en Marieke hun nieuwste film A SINGLE LIFE de Nederlandse inzending voor de OSCARS is geworden! De film zal door Eye International ingezonden worden naar de Academy of Motion Picture Arts & Sciences in de categorie Animated Short Film.

Ze hebben de film gemaakt in het kader van Ultrakort, een competitie die werd uitgeschreven door het Filmfonds, in samenwerking met Pathé en het SNS Reaalfonds. Na de wereld premiere begin september op TIFF in Toronto, is de film in Nederland voor het eerst te zien op het Nederlands Film Festival. Vanaf 4 december draait ie in het hele land in Pathé bioscopen draaien voor de nieuwe Gooische Vrouwen film.

In A SINGLE LIFE zet Pia een mysterieuze vinyl single op, waardoor ze plotseling in staat blijkt om door haar eigen leven te reizen.
Ze mogen op dit moment 10 procent van de hele film naar laten zien. Omdat de film zelf al niet heel lang is, komt dat neer op 13 en een halve seconde. Vandaar deze ultrakorte trailer.Het nummer dat Job als Happy Camper voor de film componeerde en opnam met zangeres Pien Feith zal in het najaar ook op single verschijnen en duurt uiteraard langer dan de film.

Meer over Job Joris en Marieke:
9492 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Kunstenbond maakt zich grote zorgen verkiezing

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Rik Schutte - Spider-man: Into the Spider-Verse

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten