thumbnail

KLIK! start tweede editie World Domination Award

Door: Edwin van het Bolscher, 5 september 2014 Het Nederlandse animatiefestival KLIK! presenteert dit jaar voor de tweede maal de World Domination Award, een prijs voor de Nederlandse animatie-industrie.

Oscar Life of Pi
Nederland weet zijn animatiesector steeds beter op de wereldkaart te zetten. Sinds vorig jaar stimuleert het KLIK! Amsterdam Animation Festival deze ontwikkeling door jaarlijks de World Domination Award uit te reiken. De prijs gaat naar een organisatie, studio of individu die (met name in 2014) een belangrijke bijdrage aan de groeiende Nederlandse animatie-industrie heeft geleverd. Vorig jaar ging de eer naar Erik-Jan de Boer, met als runner-ups Bruno Felix en KLOMP! Animation. De prijs is een erkenning en een bedankje voor wat de winnaar heeft gedaan maar ook een blijk van vertrouwen dat hij/zij/het in de toekomst nog veel meer moois zal betekenen voor de sector.

Iedereen dus ook jij daar achter het computerscherm! krijgt de gelegenheid animatoren, producenten, organisaties, etc. aan te dragen waarvan jij vindt dat ze de World Domination Award dit jaar verdienen. Een toegewijde jury zal de lijst inkorten tot drie en uiteindelijk de winnaar bekend maken tijdens het KLIK! Amsterdam Animation Festival in november.

Nomineren kan tot en met 30 september via de website van het festival
7553 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Bruisend festival Exposure presenteert nieuwe lichting creatief talent van HKU

Blenderheads Episode 6, toekomst Blender

Wil je niet dat Meta AI traint met jouw gegevens? Kom in de benen!

Laat horen wat jij vindt van de verplichte AOV voor ZZP'ers

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten