Account maken  Inloggen

30 september VFX op Nederlands Film Festival

Door: Edwin van het Bolscher, 23 september 2014 Dit jaar presenteert het het Nederlands Film Festival de NFF VFX Sessies. Bekijk hieronder de spectaculaire trailer als voorproefje op een dag vol magie en onthullingen.

Op dinsdag 30 september staat de Hertz-zaal van TivoliVredenburg de hele dag in het teken van visual effects (VFX). In verschillende programmaonderdelen met VFX-specialisten n heel veel spectaculaire en onthullende beeldfragmenten wordt een breed publiek bediend: van kenners en professionals tot en met visuals effects-artists en filmliefhebbers.
Bekijk het volledige programma van NFF VFX Sessies hier.Bobby de Groot van House of Secrets, Daniel Dugour van Lemonade Animation, Joost van den Bosch van Ka-Ching Cartoons, Harry Schreurs van IMVFX Filmacademie Amsterdam - Nederlandse Film en Televisie Academie en Edwin van het Bolscher van 3dhype beslissen dit keer wie de VNAP VFX Award in handen krijgt.

Tijdens de officile uitreiking, die om 16:00 uur begint met een presentatie van niemand minder dan Erik-Jan de Boer (Life of Pi), is iedereen uitgenodigd die zich maar iets met VFX bezig houdt, of natuurlijk genteresseerd is. De toegang is gratis!
9089 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Alientrick gaat voor een doorstart

HKU Paradise Lost

Alientrick failliet

Kunstenbond bezorgd

Blender 2.83 LTS nu te downloaden

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten