thumbnail

3ddy niet in RTL Late Night [gecanceld]

Door: Edwin van het Bolscher, 6 oktober 2014 Update: Helaas ging het niet door. Het item van Joep van Deudekom is geschrapt vanwege een actueler persoon. In dat item zou ik deelnemen. 7 oktober is het wel gewoon doorgegaan op Discovery Channel. Om 21:00 uur -> How do they do it.

Ik doe niet graag aan zelf promotie op mijn eigen website, maar dit zijn toch wel even leuke dingen om te delen dacht ik zo. Vanavond zal ik verschijnen in de talk-show RTL Late Night, waarbij ik vanwege Discovery Channel een promo doe met een motion capture pak van Xsens. Of we in beeld komen en of we aan het woord komen is nog niet bekend, we zijn in ieder geval hard aan het werk om alles op de rails te krijgen voor vanavond.



De documentaire gaat over Xsens en de technology achter het Enschede bedrijf. De medische kant en de entertainmentkant wordt hier uitgelicht en gepresenteerd door Joep van Deudekom. De promo van Discovery Channel is al online te zien. Voor de documentaire werd Joep van Deudekom in 3D gemaakt als game-character, dat door mij werd uitgevoerd. Nu ik dit stukje over lees, merk ik dat ik beter over anderen kan schrijven dan over mezelf 😊
9981 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Kunstenbond maakt zich grote zorgen verkiezing

Post Panic stopt

Blender weer bereikbaar, maar aanval nog gaande

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten