thumbnail

OddOne produceert leader Playgrounds festival

Door: Edwin van het Bolscher, 29 oktober 2014 De leader voor digital arts festival Playgrounds, dat vanaf vandaag start in Tilburg en Amsterdam, is gemaakt door de directors van OddOne. Centraal in de surrealistische film staan digitale tools en kenmerkende Nederlandse creatieve iconen, van landschapschilders uit de Gouden Eeuw tot designers en animatoren van nu - zoals die ook hun werk op het festival zullen laten zien.De film werd zojuist voor het eerst vertoond, tijdens de openingsavond van het internationaal bekende creatieve festival in Tilburg.

Nederlandse creatieve iconen
Internationaal bekende creatieven komen tijdens het festival naar Nederland, waar studenten, docenten en professionals in aanraking met het visuele werk en de makers. OddOne wilde inspelen op het dagelijks werk van deze bezoekers, maar ook de inspiratie voor hun werk. Zo komen er creatieve tools en software voorbij , maar ook het werk van inspirerende Nederlandse creatieve iconen, kunstenaars en designers - en daarover werd een surrealistische saus gelegd.

Internationaal bekend festival
Kerry Murphy, mede-oprichter en director bij OddOne: We zijn vereerd dat we dit jaar de leader mochten maken voor dit internationaal bekende festival. Samen met ons talentvolle team dat hielp met het creeeren van complexe 3D objecten en het high potential programmma van het Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur is dit project tot stand gekomen. We zijn er ook trots op dat we iets unieks en onderscheidends hebben gemaakt.

De film is te bekijken op www.oddone.nl

OddOne is een directors duo: Peter van de Riet en Kerry Murphy. Beiden hebben een achtergrond in graphic design en film en samen met hun creatieve netwerk visualiseren ze films voor klanten zoals Red Bull, VPRO en Philips.
8423 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Futuristische technologieën en inclusiviteit centraal bij FMX 2023

Still Here

De mythe van Davilex Games

DAMD Evenement 2022

Interview met Patrick Chin - Dr. Panda

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten