thumbnail

'A Single Life' nu in Pathé voor Gooische Vrouwen 2

Door: Edwin van het Bolscher, 2 december 2014 Deze week gaat onze korte animatie film A Single Life draaien als voorfilm bij Gooische Vrouwen 2 in alle Pathé bioscopen in Nederland. De film staat met 9 andere films op de shortlist voor een Oscar. A Single Life is gemaakt in het kader van Ultrakort, een initiatief van het Filmfonds, in samenwerking met Pathé en het Fonds 21. Elk jaar worden er in het kader van Ultrakort vier korte animatie films gemaakt die als voorfilm gaan draaien in Pathé . Na de wereldpremière begin september op TIFF in Toronto is A Single Life begonnen aan zijn tour langs internationale filmfestivals.

In A Single Life zet Pia een mysterieuze vinyl single op waardoor ze plotseling in staat blijkt om door haar eigen leven te reizen.



Het nummer dat Job schreef voor de film onder de naam Happy Camper met als zangeres Pien Feith, is inmiddels door Excelsior Recordings uitgebracht op vinyl single. Dus mensen kunnen thuis kijken of ze met deze single ook thuis kunnen tijdreizen.

De Shortlist
Meer over Job Joris en Marieke
11859 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Post Panic stopt

Dutch-Speaking Meetup op BCON23

Still Here

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

HKU versterkt onderzoek en onderwijs met nieuw Lectoraat

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten