thumbnail

2e OPEN DAG 7 febrauri

Door: Edwin van het Bolscher, 17 januari 2015 De Nederlandse Film en Televisie Academie opent zijn deuren op 17 januari en 7 februari dit jaar. Voor iedereen die het wat lijkt om zijn carrire in de filmindustrie een goede start te geven is van harte welkom op deze 2 dagen.

Tijdens deze eerste open dag (17 januari) bieden we je de mogelijkheid om je te orinteren op alle disciplines van het filmvak. Studenten vertellen over hun afstudeerrichting en hoe het er aan toegaat op de academie. Je krijgt een kijkje in de keuken, kunt de sfeer proeven en onderzoeken of de opleiding aansluit bij jouw interesse, talent, capaciteiten en mogelijkheden. Deze open dag is geschikt voor iedereen met een meer dan gemiddelde interesse in film.

De afstudeerrichtingen presenteren zich tijdens een doorlopend programma dat duurt van 11.00-16.00 uur. Ouders zijn op deze dag van harte welkom.

Op 7 februari ben je van harte welkom als je je keuze al min of meer bepaald hebt en overweeg je serieus toelating te gaan doen aan de Filmacademie, dan kun je je op deze tweede open dag verdiepen in de afstudeerrichting van je keuze. Elke richting biedt tijdens een informatieronde een programma aan, dat je de mogelijkheid geeft alles te weten te komen over het vak van jouw keuze, het curriculum en de toelating/ aanmelding.
Deze open dag is met name gericht op potentile kandidaten. Om jou volop de ruimte te bieden je te verdiepen in het vak van je keuze n vanwege het beperkte aantal plaatsen, is het noodzakelijk om je aan te melden

Voor meer informatie
7439 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Steeds meer bedrijven tegen AI

Post Panic stopt

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten