thumbnail

SUNDAYS online

Door: Edwin van het Bolscher, 22 maart 2015 Mischa Rozema en Post Panic Pictures debuteren met hun project SUNDAYS. De short Sundays is de eerste stap in de richting van het doel om een volledige speelfilm te maken. Lang verwacht en breed gedragen door de creatieve gemeenschap. Door middel van een Kickstarter haalden ze 50.000 dollar op voor de filmlocatie in Mexico City. SUNDAYS is geregisseerd door Mischa Rozema.
De short zit vol met VFX en geeft een goed beeld van wat er in Nederland zoal mogelijk is op VFX gebied. De volledige short is nu online te bewonderen.


Ivor Goldberg, Visual FX Supervisor/ Head of Post Production: Wat maakt de CG van PostPanic nu anders? Ik denk dat er een paar dingen zijn: Ik denk dat het komt neer op de mensen en op de manier waarop we werken. We categoriseren hier niet bij PostPanic. We hebben geen mensen die strikt zeggen, ik ben 'de animator', 'de modeler' of 'de texture artist of dit ... Het in-house team zijn 'the Artists' en dat vind ik leuk. Op een dag werken ze aan matte paintings, de volgende dag zijn ze aan het animeren, de dag daarna zijn ze aan het compositen, en daarna weer heel iets anders. Ik denk dat daar onze kracht ligt omdat we doen wat we leuk vinden. En dat maakt het verschil. We hebben ook een zeer organische pipeline en organisatie, niet een vaste structuur. Creatief, dat het ontbreken van harde lijn mechanische structuur ons beperkt geïnspireerd te raken om mooie beelden te maken. En dat is iets waar wij trots op zijn.Achter de schermen:


http://sundaysmovie.com/
8863 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Steeds meer bedrijven tegen AI

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Post Panic stopt

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten